Marc Jacobs' hond op Instagram

Even voorstellen: it-dog Neville Jacobs.

Meest gelezen

Choupette wie? Onze 2013-pet crush luistert naar de naam Neville Jacobs. Leger aan celebvrienden? Check! Vaste hang-out spot in hét New Yorkse atelier? Check! Instagram account? Check! De bulterriër van Marc Jacobs is Manhattans next top dog.

 
THE FABULOUS LIFE OF NEVILLE
De viervoeter, die sinds begin dit jaar te volgen is op Instagram, is niet alleen immer knap gegroomd (en soms gekleed – wij zijn geen fan van dieren in outfits laat dat duidelijk zijn, maar Neville just rocks zijn camelkleurige knits), hij is ook welbespraakt. ‘It's spring, you guys!’ (sniffend aan verse blommen @ Marc Jacobs Headquarters). ‘Wow man, long night, that was fun, I'm goin to bed’ (bij een wildplasactie op straat). ‘Looks, castings, bla bla bla... #nyfw’ (verveeld wachtend op zijn baas in de aanloop naar New York Fashion Week).

Advertisement - Continue Reading Below

 
Ook goede vriendin van baasje Marc en hoofdredacteur van LOVE magazine, Katie Grand, is fan van Neville. Ze liet hem zelfs de take-over van de LOVE-website, die tijdelijk under construction is, verzorgen (moet je zien!). Toch blijft Neville wars van sterallures en is-ie niet te beroerd af en toe, zoals het een random hond in New York betaamt(?!), achter de naaimachine plaats te nemen. Tja, gewerkt worden moet er ook. Afijn, volgen dus, die #feshiundog.

Meest gelezen

 
Karl gaf laatst nog aan het liefst te willen trouwen met Choupette >