Nieuwsflits: Johnny Depp, Sofia Coppola & meer

Sofia Coppola begon haar noemenswaardige carrière ooit met koffie zetten in huize Chanel, Johnny Depp onthult de ware reden achter zijn getinte glazen, Karl Lagerfeld schetst Gisele in voetbaltenue en Kate Middleton informeert de wereld over dé bevalling op een wel heel traditionele manier.

Meest gelezen

Voor Sofia Coppola was het ooit een dagtaak om Karl Lagerfelds koffie te zetten. Tenminste, het hoorde erbij. De succesvolle regisseuse liep als tiener een zomer lang stage bij Chanel. 'Ik was vijftien of zestien, een vriend van mijn ouders werkte daar en ze namen in de zomer altijd een paar meisjes aan voor een stage,' vertelt Coppola in een interview met Stylist. 'Het was zo spannend om naar Parijs te gaan in de jaren tachtig, toen Chanel op haar hoogtepunt was. Ik werkte in de designstudio, dus ik zag Karl haute couture-schetsen maken voor de laatste shows. Het was geweldig – hij is zo creatief. Ik haalde koffie en deed basis stagedingen, maar alleen al bij hem in de buurt zijn was fantastisch.'
 
Speaking of Karl… De ontwerper heeft weer een stel kleurpotloden en stiften in de hand genomen om een fameuze schets te maken. Ditmaal van topmodel Gisele Bündchen, in een voetbalpakje met de kleuren van haar thuisland Brazilië. De reden? Hij en collega-ontwerper Yohji Yamamoto lieten speciaal voor het Duitse voetbal meets mode-tijdschrift Sepp hun kijk op sport en patriotisme vastleggen. Mocht Gisele het modellenwerk zat zijn en een carrière in voetbal willen starten, weet ze dus precies bij wie ze aan moet kloppen voor een modisch tenue.
 
Doen: de Karl-game >
 
Altijd al afgevraagd waarom Johnny Depp getinte glazen in zijn bril heeft? Het mysterie erachter is onthuld. 'I'm basically blind as a bat,' onthult de 50-jarige acteur aan Rolling Stone. Sinds zijn geboorte heeft Depp al problemen met zijn zicht, waardoor hij vrijwel blind is in zijn linkeroog en bijziend met zijn rechter. In het gewone leven kan hij nog terugvallen op de bril, maar in zijn filmrollen staat Depp met slecht enkele (tientallen) centimeter zicht te acteren. Best een prestatie.
 
Johnny Depp vertelde gisteren voor het eerst over zijn break-up  met Vanessa Paradis >
 
De Duchess of Cambridge is van plan op een natuurlijke wijze te bevallen in het St. Mary's Hospital, waar ook Prince William zelf is geboren. En hoewel het geslacht van de baby nog onbekend is, is al wél zeker hoe het zal worden bekendgemaakt. Via een plakkaat(!). Kate en William hechten flink wat waarde aan tradities en zullen een plakkaat met informatie over de baby voor Buckingham Palace tentoonstellen. Daarna zal het ook op de Twitterpagina van het paleis komen te staan. Extra: mocht de baby geboren worden in de nacht of tijdens Queen Elizabeths middagslaapje, dan moet de wereld echt even geduld hebben. De koningin zal namelijk niet wakker worden gemaakt en het bericht pas ontvangen als ze weer uit bed is gekomen.
 
MaxMara riep Kate Middleton uit tot muze en vernoemde een jas naar haar >

Advertisement - Continue Reading Below