Katy's interview: de echte waarheid

.

Meest gelezen

Het was de meest schokkende headline van de week en hij kwam niet eens uit de koker van OK! of InTouch. Russel Brand liet Katy Perry op 31 december 2011 via een sms weten dat hij hun huwelijk eindigde. Dat is pijnlijk. Zo pijnlijk wellicht dat je dat niet met de rest van de wereld wilt delen? Nee hoor, niet als je Katy Perry heet.

 

Katy siert deze maand de cover van de Amerikaanse Vogue en besloot dat daar een openhartig interview bij hoorde. Dus klapt ze uit de school over de break-up sms, maar zegt ze ook - zonder dat de interviewer er echt naar vraagt - dat ze ‘madly in love’ is met John Mayer.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Dat terwijl ze op het moment dat dit interview werd afgenomen, niet met hem samen was. Toch noemt ze hem een man met een ‘beautiful mind’ en een ‘tortured soul’.

 

NAÏEF OF SLIM?

Is Katy naïef en heeft ze een slecht team om zich heen die haar zomaar laat leeglopen tegen een journalist van Vogue? Of is dit juist een slimme, goede marketingstrategie

 

Weet Katy dat mensen iets nodig hebben om over te praten en dat een goed, sappig interview in Vogue meer reuring veroorzaakt dan een braaf en veilig stuk over niks?

Meest gelezen

 

Ik ga voor de laatste optie.

 

Lees vooral dit stukje over de redenen waarom haar huwelijk met Russel heeft gefaald:

 

"At first when I met him, he wanted an equal, and I think a lot of times strong men do want an equal, but then they get that equal and they're like, I can't handle the equalness. He didn't like the atmosphere of me being the boss on tour. So that was really hurtful, and it was very controlling, which was upsetting.

 

I felt a lot of responsibility for it ending, but then I found out the real truth, which I can't necessarily disclose because I keep it locked in my safe for a rainy day. I let go and I was like: This isn't because of me; this is beyond me. So I have moved on from that."

 

REAL TRUTH

Hoe slinks!? Eerst geeft ze aan dat hij niet om kon gaan met haar krachtige persoonlijkheid en met haar rol als baas tijdens haar tours (ze zegt ook in het interview dat hij al die tijd haar vrijwel niet is op komen zoeken om die reden). Dan zegt ze dat ze zich eerst schuldig voelde over het mislukken van hun huwelijk, tot – en daar komt ie! - ze achter de waarheid kwam. De ‘real truth’ zoals ze het noemt. Een waarheid die ze niet met ons kan delen omdat ze het bewaart voor een ‘rainy day’… 

 

WTF? De ‘real truth’, wat zou die ‘real truth’ zijn? Is Russel vreemdgegaan? Heeft hij psychische problemen? Valt hij eigenlijk op mannen? Wat is die real truth? En waarom bewaart ze het voor een regenachtige dag?

 

Of ze dat ooit met ons gaat delen en of het überhaupt iets is om te delen (ik vraag het me af), wellicht weten we het nooit. Maar man, wat kan Katy Perry een sappig interview geven. Kudos!