Nieuwsflits: Kimye’s North West & Rachel Zoe zwanger

It's a bird, it's a plane, nee het is de naam van Kim en Kanye's baby. Mogen we aan u voorstellen: North West. 

OOST, WEST, NORTH BEST?
Kongrats Kim en Kanye. Na Apple (Gwyneth Paltrow), Pilot Inspektor (Jason Lee) en Moon Unit (Frank Zappa) wisten de twee sterren met de meest opmerkelijk babynaam du moment op de proppen te komen: North West. Roepnaam Nori. Ah gut. Hopen ze soms dat de kleine met een enorm puik richtingsgevoel opgroeit?

 

Hoe we weten dat deze naam, na Kaidance Donda, wél echt op de geboorteakte staat? Nou, gossipwebsite TMZ wist het papiertje te onderscheppen. Daarna was er geen houden meer aan en bevestigde ook de website E! Online – van de tv-zender E!, waar Keeping up with the Kardashians wordt uitgezonden – het nieuws. En aangezien laatstgenoemde ook heel slim Kims zwangerschap als eerste uit de doeken mocht doen, gokken wij zo dat de kleine echt door het leven zal gaan als North. Ah gut.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BA-NA-NAS!
Wie North West op babykledinggebied geheid een run for her money gaat geven? De tweede telg van Rachel Zoe. Volgens Us Weekly verwacht de 41-jarige stilist nog een kindje met hubby Rodger Berman. De twee hebben al een rete-modisch zoontje van twee, Skyler, samen. De woordvoerder van het koppel wilde (nog) niet reageren op het babynieuws.

 

Welke celebs stapten onlangs de rode loper op? Je ziet het hier >