Headlines: Miranda Kerr, Raf Simons en Anya Hindmarch

Goed nieuws voor Miranda Kerr: de man die dreigde haar te willen vermoorden is opgepakt. Verder zet Anya Hindmarch zich in voor zwangere vrouwen en is Raf Simons ere co-voorzitter tijdens het Guggenheim international gala.

Een man is opgepakt nadat hij had gedreigd Miranda Kerr te vermoorden. Met je goddelijke lijf continue in de spotlights is niet altijd even prettig. Miranda Kerr kan daar over mee praten. Een 52-jarige man uit Massachusetts belde het politiebureau in Los Angeles met de mededeling dat hij van plan was naar Los Angeles te vliegen om het Victoria’s Secret-model, die hij zijn soulmate noemde, te vermoorden. De man is inmiddels gearresteerd en moet een psychiatrische evaluatie ondergaan.
             
Modeontwerpster (en moeder van vijf) Anya Hindmarch springt in de bres voor zwangere vrouwen en vraagt aandacht voor de – ‘verstikkende’, aldus Anya – zwangerschapsverlofregelgeving (goeie voor scrabble) in Engeland. ‘Als vrouw, moeder van vijf én werkgever van veel vrouwen met kinderen dien je de keuze te maken tussen mannen en vrouwen. Het is veel eenvoudiger om voor een man te gaan, omdat de zwangerschapsverlofregelgeving het een werkgever veel lastiger en vooral duurder maakt. Wij zijn zo over-gereglementeerd,’ laat Anya weten aan het Britse Commons Business Innovation and Skills Committee. Krijgt ongetwijfeld nog een staartje, dit verhaal.
          
Diors Raf Simons zal functioneren als ere co-voorzitter tijdens het aankomende Guggenheim international gala. Het gala, dat één van New Yorks meest vooraanstaande veilingevenementen is, vindt op 6 en 7 november plaats in het beroemde art museum in New York. Sponsor van het evenement? Christian Dior. Dat kan geen toeval zijn.
          
Babynieuws: de naam van Kim en Kanye’s baby onthuld en is Rachel Zoe weer zwanger? >
               

Advertisement - Continue Reading Below