Fake North West

.

Meest gelezen

Zijn we al uitgelachen om North West? (Zijn we ooit uitgelachen om North West?) Ik kan me herinneren dat de naam maanden terug voorbijkwam als naamsuggestie – toen werd er hard om gegrinnikt, maar ik denk niet dat iemand dacht dat ze echt zo gemeen zouden zijn.

 

Who were we kidding?

 

We hebben het over Kanye West. En in Koning Kanye’s hoofd is noord het hoogst haalbare en dus een passende naam voor ZIJN kind.

Advertisement - Continue Reading Below

 

En dat verzin ik niet, nee, zo is het ons de afgelopen week uitgelegd door de Kardashians - die uiteraard met z’n allen al in de publiciteit zijn getreden om over het nieuwste lid van de familie te praten. 

 

Moeder Kardashian legde het als volgt uit: "North means highest power. She says that North is their highest point together, and I thought that was really sweet."

 

Broertje Kardashian gooide daar nog de volgende wijsheid tegenaan: "North West, it sounds cool! And North is the highest point, so it has a lot of meaning to it."

Meest gelezen

 

Ik vraag me vooral af of ze dit straks op het schoolplein ook gaan begrijpen.

 

Dat het in ieder geval niet háár keuze was om hun kind zo te noemen, kunnen we opmaken uit het feit dat ze eerder bij The Tonight Show heeft ontkend dat de naam überhaupt op hun lijstje stond. De naam Easton daarentegen, die zag ze dan weer wel zitten… Easton West. Zucht.

 

IMPOSTER BABY

In gerelateerd baby West nieuws, TMZ beweert dat Kim nep-foto’s van North West heeft rondgestuurd naar haar vrienden. Of vrienden, een half dozijn mensen waarvan ze vermoedt dat ze haar babyfoto willen verkopen. Dus kregen de vrienden die zij niet vertrouwt, een fotootje van een wildvreemde koter toegestuurd.

 

En ja hoor, een van de vrienden viel – volgens TMZ - door de mand en bood TMZ tegen betaling een foto van Fake North West aan. Of zoals TMZ het noemt, de ‘imposter baby’. (Het arme kind is nu al getekend voor het leven…)

 

WILDVREEMDE KINDEREN

Is het verhaal waar? Het is TMZ, TMZ weet vaak veel, maar staat er waarschijnlijk ook niet boven om random dingen te roepen of van zogenaamde bronnen te reppen. Aan de andere kant is het niet heel vreemd dat beroemde mensen vrienden hebben die ze niet helemaal vertrouwen, al is dit wel een vreselijk botte manier om dat duidelijk te maken. En als het waar is, waar heeft Kim dan foto’s van wildvreemde pasgeboren baby’s vandaan gehaald? (Als iemand z’n kind herkent, laat het me weten!)

 

Gawker maakte er in ieder geval een hilarisch verhaal over dat je even moet lezen op deze vrijdagmiddag. Enjoy!