Maandhoroscoop: juli

De kalender mag weer worden omgeslagen naar de volgende maand; juli is er! Maar wat staat er voor de komende 31 dagen op het program? De sterren vertellen het je.

Juli brengt hoge pieken en diepe dalen, Ram. Al met al wordt het een emotionele en hobbelige maand.

 
Een onvergetelijke maand voor jou, Stier! De mededeling waar je lang op hebt gewacht komt eindelijk en waar je zes maanden geleden aan bent begonnen, komt nu tot bloei.

 
Tweelingen, met een hele horde planeten in de financiële zone van je horoscoop is het deze maand tijd om je relatie met geld eens onder de loep te nemen.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Hiep, hiep, hoera! Het is niet alleen je verjaardagsmaand, Kreeft, maar het belooft ook nog eens een heel jaar(!) vol geluk te worden.

 
Het leven wordt dankzij Venus deze maand nog mooier en romantischer, Leeuw. Prima moment om je flirting skills uit te proberen.

 
Juli wordt lekker druk en sociaal, Maagd. Vrienden, familie, collega’s… Jij bent geen moment alleen deze maand.

 
Weegschaal, om te noteren: de volle maan op de 22e zorgt voor flink wat romantiek. Oh-la-la!

Meest gelezen

 
Nieuwe kansen en mogelijkheden deze maand, Schorpioen. Kieper die twijfels en obstakels maar overboord.

 
Je krijgt deze maand de kans om jezelf opnieuw uit te vinden, Boogschutter. Durf op je gevoel te vertrouwen en je intuïtie te volgen.

 
Steenbok, juli staat in het teken van relaties. Niet zozeer op liefdegebied, maar met de mensen om je heen. Wat wil je tussen nu en 2014 bereiken?

 
Zo, zo, Waterman. Deze maand belooft een wild ride te worden. Alle planeten staan weer de goede kant op, dus hou je vast.

 
De komende 31 dagen zijn gevuld met belangrijke veranderingen en een heleboel liefde, Vissen. Klinkt als een prima maand, nietwaar?