Hollywoods nieuwste koppels

De celebs zitten nooit lang stil als het om liefde gaat. Dat blijkt maar weer uit het feit dat Hollywood weer twee paar tortelduifjes aan haar lijst van lovers kan toevoegen.

Robert Pattinson is weer aan het daten geslagen, als we het woord op de straat mogen geloven. Niet met model Camille Rowe, zoals onlangs werd beweerd. Het hagelnieuwe gezicht van Dior Homme fragrance schijnt een nieuwe liefde te hebben gevonden in Riley Keough. Inderdaad, de kleindochter van Elvis Presley én ex-tegenspeelster van K-Stew in de film The Runaways. De twee zijn gespot terwijl ze samen een nieuwe pingpongtafel naar R-Patz' huis brachten. We zijn benieuwd waar dat potje tafeltennis toe zal leiden.
 
Superman is off the market. Henry Cavill, Superman in de nieuwe film Man of Steel, heeft Big Bang Theory's Kaley Cuoco aan de haak geslagen. Halverwege juni gaf Kaley al een hint aan haar Twittervolgers door een foto van zichzelf te uploaden waarbij ze verliefd staart naar een Man of Steel-poster, maar nu is het volgens bronnen officieel. 'Ze zijn helemaal gek op elkaar,' verklaart een vriendin van de 27-jarige actrice aan Us Weekly. Ook vanaf Henry's kant komen er positieve berichten. 'Henry is een enorme fan van Big Bang Theory en wilde eigenlijk altijd al met haar daten.'
 
Het laatste nieuws over de sterren op een rij >

Advertisement - Continue Reading Below