Lady Gaga koopt peperdure tas, Jay-Z ♥ Miley & meer

Achterklap! Een flinke aankoop van Gaga, een mogelijke aanzet voor een muzikale kruisbestuiving tussen Jay-Z en Miley Cyrus en een stevig potje kritiek op Sofia Coppola's nieuwste rolprent. De fluisterverhalen uit de wandelgangen, hops, op je beeldscherm.

Remember de bijzondere rugtassen van The Row en Damien Hirst? Die hele dure, ja. Mocht je denken dat niemand een whopping $ 55.000 uit z'n portemonnee zou trekken voor een buidel, dan heb je het mis. Niemand minder dan Lady Gaga kocht er één. En niet eens voor zichzelf, ze gaat vriendlief Taylor Kinney op zijn verjaardag verrassen met het ding. Of we nog even onze mond willen houden dus...
 
Jay-Z is zeer gecharmeerd van Miley Cyrus' twerking-kunsten in haar laatste videoclip. De rapper heeft zelfs een lied geschreven waarin hij rapt: 'Cause somewhere in America, Miley Cyrus is still twerkin. Twerk, twerk, twerk, twerk. Twerk, Miley, Miley, twerk.' Miley reageerde met een tweet: 'Somewhere in America a Jay-Z song is onnnnn [sic],' refererend naar haar eigen hit Party in the U.S.A. Leidt dit geflirt nog tot een muzikale samenwerking? Het zal ons benieuwen.
 
Wie niet in een goede mood is, is Rachel Bilson. De actrice heeft flink kritiek geuit op Sofia Coppola’s nieuwe film The Bling Ring. In de film zit namelijk een reconstructie van de diefstal die ooit in Bilsons huis plaatsvond. En daar is ze flink boos om. Ook Mischa Barton is niet geamuseerd. Ze stuurde een tweet de wereld in, omdat haar naam in de film wordt genoemd – verwijzend naar haar arrestatie in 2007 nadat ze dronken achter het stuur kroop.
 
Voor wie wel pap lust van entertainmentnieuws van de bovenste plank (en graag snel een beetje) is er nu de website en app BIG Entertainment. Via je smartphone, tablet of desktop krijg je hier 24/7 het allerlaatste nieuws op het gebied van entertainment voorgeschoteld (evenals fashion, beauty en lifestyle) met veel beeld, video's én een eigen soap. {BIG Entertainment}

Advertisement - Continue Reading Below

 
Horror! Stapt Ryan Gosling in het huwelijksbootje? >