George en Stacy, the end

.

Meest gelezen

Stacy Keibler heeft 10 miljoen dollar verdiend aan haar relatie George Clooney. TIEN miljoen. Niet slecht in twee jaar tijd. Dit geld heeft ze uiteraard niet van hem gekregen, al heeft hij haar vast wat spullen, juwelen en – zo gaan de geruchten – waarschijnlijk zelfs een appartement gegeven. Maar de rest heeft ze echt zelf verdiend met sponsordeals en tv-klusjes. Klusjes die ze dan wel weer enkel heeft binnengesleept omdat ze ‘de vriendin van…’ was. Maar toch...

Advertisement - Continue Reading Below

 

Is iemand verbaasd dat ze uit elkaar zijn? En dan niet omdat ze al sinds maart niet meer samen zijn gespot. Meer omdat het een feit is dat George Clooney zijn vriendinnen, ofwel de vrouwen die hij toestaat aan zijn arm op de rode loper, op een gegeven moment weer de laan uit stuurt. Het was slechts een kwestie van tijd.

 

Neemt niet weg dat Stacy het goed heeft gedaan. Ze heeft het bijna twee jaar volgehouden, niet al haar voorgangers is dat gelukt. Dit waarschijnlijk omdat ze lange tijd tevreden was met wat ze van hem kreeg; de rode lopers, de vakanties in de Italiaanse villa, de naamsbekendheid en uiteindelijk zoveel eigen sponsordeals en presentatieklusjes dat ze er dus 10 miljoen dollar aan overhield. Ze vroeg hem niet om meer, en vooral niet om een huwelijk of kinderen.

Meest gelezen

 

Ze wist ook dat de hele wereld wachtte op het onvermijdelijke einde maar ging daar ogenschijnlijk goed mee om. Zeg zelf, dat is toch een situatie waar je onzeker van wordt? Een waardoor je het liefst na twee maanden al aan je man vraagt of hij alsjeblieft een publiekelijk statement over jullie geweldige relatie wil maken – wat in Hollywood uiteraard een huwelijksaanzoek of kind betekent. Maar dat lijkt Stacy niet te hebben gedaan. Of in ieder geval een hele lange tijd niet.

 

Of ze het uiteindelijk wel van hem is gaan verlangen en dat het einde van de relatie betekende, het zou kunnen. Het zou ook kunnen dat hij gewoon na een kleine twee jaar wel klaar was met haar. Of zij met hem. Of zij met elkaar. Het is niet voor niks dat ze al maanden niet eens meer op hetzelfde continent leefden.  

 

ZIJ MOCHT DE BREUK BEKEND MAKEN

Wat ondertussen wel duidelijk is, is dat hij haar tijd en ruimte heeft gegeven om op een goede manier uit de relatie te komen. Toen de eerste serieuze berichten over een breuk afgelopen maart opdoken, heeft hij om de geruchten te stoppen haar nog naar Duitsland laten vliegen waar hij aan het filmen was. En toen het echt klaar was, heef hij háár zelfs  toegestaan de breuk bekend te maken. Althans, daar lijkt het op. Het eerste bericht dat via People naar buiten kwam, was namelijk dat zij hem had gedumpt omdat ze baby’s en een huwelijk wil en weet hoe hij daar over denkt. De boodschap: ze zijn op goede manier uit elkaar gegaan omdat zij besefte dat hij haar niet kon geven wat zij wil.

 

Het lijkt er vervolgens wel op dat haar team een beetje te ver is gegaan met het hele lekken, want nadat US Weekly woensdag uit ‘welingelichte bron kon vertellen dat Stacy de relatie had beëindigd omdat ze te lang geen seks meer met hem had gehad – ‘Some girls would be okay with that and just be happy dating George, but not her.’ – lijkt team Clooney toch even wat eigen gewicht in de schaal te hebben gegooid.

 

Een dag later wist Page Six namelijk weer te vertellen dat George haar een paar weken geleden via de telefoon heeft gedumpt en heeft gevraagd haar spullen uit zijn huis te verhuizen. Iets dat bronnen dichtbij Stacy uiteraard weer ontkennen, maar toch, klinkt best aannemelijk, niet?

 

OP NAAR DE VOLGENDE?

Hoe dan ook, George is weer alleen. Dat terwijl awardsseason om de hoek staat en hij weer zal moeten werken om de belangrijke nominaties en prijzen binnen te slepen. Iets dat hij, zo gaan de verhalen, altijd liever met een vrouw aan zijn arm doet.

 

Wil hij voor de eerste awardsshows een nieuwe vriendin hebben, dan zal hij haar ergens komende maand haar entrée moeten laten maken. Op naar de volgende dus!