Queen Elizabeth is wachten beu

Queen Elizabeth zou ‘heel graag’ zien dat Kate en Williams baby een beetje opschiet. Kate Middleton was afgelopen zaterdag, 13 juli, officieel uitgerekend. Maar de royal baby lijkt nog geen haast te maken.

Prins William en zijn Duchess of Cambridge staan al een tijdje in de startblokken om naar het Londense St. Mary's Hospital te racen als de kleine spruit zou besluiten tevoorschijn te komen. En ook journalisten kamperen al dagen voor de deur. The Queen Mom is al net zo eager om de baby eindelijk te kunnen zien.

 

In december maakte het prinselijk paar hun zwangerschap bekend >

 
EN SNEL EEN BEETJE
Tijdens een bezoek aan Cumbria, Engeland gisteren antwoordde Elizabeth het volgende op de vraag of haar voorkeur naar een jongetje of een meisje uitging: ‘I don't think I mind. I'd very much like it to arrive - I'm going on holiday! Dat je het even weet, Kate.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Naar verluidt gaat Kate sowieso al gebukt onder een boel stress. Bang om niet aan de verwachtingen van het volk te voldoen in haar nieuwbakken moederrol. ‘Niemand lijkt rekening te houden met de enorme druk waar Kate onder staat,’ vertelde een royal-insider in de laatste editie van het Britse magazine Look. ‘Ze presenteert zich altijd perfect aan de buitenwereld en mensen lijken te denken dat alles haar aangewaaid komt, maar geloof me: dat is niet zo. De ogen van de hele wereld zijn nu op haar gericht om te zien hoe ze het zal doen als moeder. Kate’s been having a bit of a freak out.
 
Ook op social media ‘kijkt iedereen uit’ naar de bevalling >