Een gerucht over George

Er gaat een gerucht over George Clooney. Een gerucht dat je niet had zien aankomen. Echt niet. Nooit niet.

Meest gelezen

Er gaat een gerucht over George Clooney. Een gerucht dat je niet had zien aankomen. Echt niet. Nooit niet. Het gerucht is zo sappig, dat het eigenlijk niet verteld mag worden. Vandaar dat mijn favoriete gossipblogger het heeft verpakt in een blind item – jeweetwel, het raadseltje waarin de gossipsites alles kunnen roepen wat ze willen zonder dat er een advocaat is die ze er op kan pakken.

 

Het raadsel:

 

Advertisement - Continue Reading Below

Hij, een grote speler in Hollywood, heeft al een half jaar een affaire met haar, een ster op een wat kleinere schaal. Ze zagen elkaar undercover en zij bezocht hem in het buitenland. Niemand viel het op dat zij opeens opdook in dezelfde stad als waar hij aan het filmen was.

 

Zij wilde dat hij zijn officiële relatie zou verbreken, hij hield haar aan het lijntje. Dus besloot zij hem voor het blok te zetten. Ze belde de bladen en kondigde aan dat ze verliefd was op een hele andere man, het was haar ware liefde, een man die ze achter de schermen had ontmoet. Om haar boodschap kracht bij te zetten, liet ze zich dolgelukkig fotograferen met haar nieuwe man op een romantische tripje naar Europa.

Meest gelezen

 

De grote Hollywood speler begreep de boodschap en eindigde een paar dagen later zijn officiële relatie. Ze mocht komen. De enige kink in de kabel? Zij geniet stiekem enorm van haar ongecompliceerde zomerfling en twijfelt of ze de grote Hollywood speler nog wel wil. Hij schijnt het allemaal prima te vinden, ook omdat het voor hem toch geen probleem is om een nieuwe vriendin te regelen. Vrouwen staan in de rij omdat ze na een date met hem beroemd zijn. Mochten de twee er toch uitkomen, dan zal hun relatie groot showbizznieuws zijn. Al kan die aandacht uiteindelijk zijn werk overschaduwen, dat terwijl hij veel op stapel heeft.

Rara wie zijn het? 

 

DE GROTE HOLLYWOODSPELER

Oké, ik heb natuurlijk al weggegeven dat De Grote Hollywoodspeler George is. En nee, dat weet ik niet zeker, maar alles wijst er wel op:

 

Hij is een grote speler in Hollywood, een van de grootste. Hij heeft vorige week zijn relatie verbroken. Hij kan op ieder moment een vriendin regelen en vrouwen die met hem daten zijn in een klap bekend (wie kende Stacey Keibler voor George?). Hij is druk met twee belangrijke films die binnenkort uitkomen en het Oscarseizoen dat daarop volgt. En hij heeft een groot deel van dit jaar op locatie in Berlijn gefilmd.

 

Maar wie is zij?

 

Laten we de hints op een rij zetten:

 

  • Ze is al bekend, niet zo bekend als hij, maar wel bekend.
  • Ze heeft recent groots aangekondigd dat ze een nieuwe liefde heeft die ze ‘achter de schermen’ heeft ontmoet en ze is al met haar nieuwe man in Europa gefotografeerd.
  • Ze was in Berlijn toen George er was.

 

TV STER?

Minder bekend dan George betekent waarschijnlijk tv-ster. Welke tv-ster heeft onlangs met haar nieuwe relatie te koop gelopen? The Big Bang Theory’s Kaley Cuoco natuurlijk met die bizarre - en ondertussen weer verbroken!! WTF? - pr-stunt met Henry Cavill, maar Kaley en Superman zijn nooit samen in Europa gefotografeerd.

 

Gelukkig is er nog een andere tv-ster die onlangs zelf People liet weten verliefd te zijn: Eva Longoria van Desperate Housewives.

 

Eva en George. Could it be?? Laten we de hints bekijken.

 

  • Een nieuwe relatie? Check! Eva maakte 5 juli via People bekend verliefd te zijn op een man die ze bij de opnames van haar datingshow heeft ontmoet. Drie dagen voor de grote George en Stacey break-up.
  • Een paparazzifoto in Europa? Check! Eva’s eerste foto met haar nieuwe man werd genomen in, tromgeroffel, Parijs.
  • Ook in Berlijn? Check! Eva was in februari in Berlijn, zonder duidelijke reden maar wel op hetzelfde moment als dat George er was.

 

Daarbij zijn beide sterren politiek erg actief en groot supporter van Obama.

  

Klinkt als een match niet?

 

WAARHEID OF ONZIN?

Het probleem met blind items is uiteraard dat gossipbloggers werkelijk alles kunnen verzinnen. Er hoeft niet eens een kern van waarheid in te zitten. En vaak weten we nooit over wie het ging en of het wel waar was.

 

Maar Lainey is een van de meest betrouwbare gossipbloggers. Of, nou ja, dat wil ik in ieder geval graag geloven. En in dit geval zeker. Want wat een heerlijke bizarre match dit.

 

Ik denk zelfs dat ik ze eigenlijk wel leuk vind samen. Wat jullie?

 

UPDATE: Uit het niets heeft US Weekly opeens een 'exclusive' over George en Eva. Volgens 'bronnen' heeft George maanden lang geprobeerd Eva in bed te krijgen, iets dat zij al die tijd weigerde omdat hij een vriendin had en zij daar 'niet aan mee doet'. Volgens de bronnen heeft ze hem ondanks zijn aanhoudende pogingen duidelijk gemaakt dat ze pas met hem uit wilde gaan als hij weer vrijgezel was. Uiteindelijk verbrak hij zijn relatie te laat en had zij al een nieuwe liefde gevonden.

 

Hmmm, iemand doet hier duidelijk aan damage control. Wilde Eva kost wat kost voorkomen dat ze 'de andere vrouw' zou worden in de George en Stacey break-up? Het lijkt er wel op. Waarom moet dit verhaal anders naar buiten worden gebracht? Dat betekent waarschijnlijk ook dat ze niet meer bij elkaar gaan komen. Jammer.