Liefdesupdate: George & Eva, KimYe, Johnny Depp & Amber Heard

Wat is er allemaal loos in het land der rode rozen en roze brillen. Wij sommen op:

Dit vermeende liefdessetje deed zelfs de man met de pijlen even slikken. Het heetste gerucht du moment is dat George Clooney zijn worstelaarster verliet voor een wanhopige huisvrouw. En dat hij haar nog tijdens zijn relatie met Stacy Keibler veroverde. Op wie we doelen? Eva Longoria. Hoei. George & Eva. Eva & George. Maar goed, Eva verwijst vooralsnog het gerucht naar het land der fabelen. Hoe deze sappige kwestie exact in elkaar steekt, lees je in Achter de Headlines >

Advertisement - Continue Reading Below

  
REIS ROND DE WERELD
Het liefdesvuur tussen Johnny Depp en Amber Heard smeult als nooit tevoren. Na maanden, jaren van mysterie is er echt geen ontkennen meer aan. Amber Heard en Johnny Depp zijn keihard aan en pullen een happy family. De ruim twintig jaar jongere schone hopt samen met Johnny én kids de wereld over op de tour voor zijn nieuwste film The Lone Ranger.

  
KIMYE TROUWT NIET?
Haal diep adem. Hoe zeggen we dit voorzichtig? Het lijkt erop dat Kanye West niet wil trouwen met Kim Kardashian. Wij zagen al een complete reality-show met alle ups en downs van het grootste mediaspektakel van de eenentwintigste eeuw voor ons, maar nee. Kanye heeft er naar verluidt niet zo’n trek in. Juist vanwege het spektakel dat het leven met Kim met zich meebrengt. En eigenlijk ziet moederlief Kris Jenner er ook geen brood in. Kims huwelijk met Kanye zou haar derde zijn en mocht het klappen dan zou dat de Kardashian-familie schaden in hun reputatie. Tsja, wat Kim eigenlijk zelf wil is niet duidelijk. To be continued!

 

Méér make-ups & break-ups in het land der liefde >