De favoriete apps van Julianne Moore

Van het tellen van calorieën tot het plannen van bioscoopbezoekjes: Julianne Moore kan niet zonder haar telefoon met lievelingsapps. Welke dat zijn? Komt-ie.

Calorie Counter & Diet Tracker by My Fitness Pal: ‘Een make-upartiest raadde me deze app aan. Je kunt bijhouden wat je eet, hoe vaak je sport en meer. Als ik een keer verveeld raak op de set, kan ik lekker obsessief mijn calorie-inname bijhouden.’ We begrijpen direct waar haar strakke lijf vandaan komt.

 

Adobe Reader: ‘Ik download mijn scripts op deze app, zodat ik ze altijd onderweg kan lezen.’ Beauty én brains, die Julianne.

Advertisement - Continue Reading Below

 

NYTimes Real Estate: ‘Als vastgoed-junkie ben ik dol op deze app. Je kunt ermee op zoek naar panden door heel New York. Ik hou er van om altijd even te kijken,’ jubelt Julianne.

 

NOOK: ‘Ik heb een flinke lading boeken gedownload op deze app – het is fantastisch, vooral omdat ik probeer om met niet al te zware dingen te reizen.’

 

AroundMe: ‘AroundMe helpt je met het vinden van wat je ook zoekt, waar je ook bent. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een restaurant, een drogist of een parkeerplaats kies je gewoon je locatie en de app laat zien wat er in je omgeving is.’

 

De favo health-apps van Miranda Kerr? Lezen >