Orlando’s fetisj, Brads cadeau en meer

De sappigste roddels en meest verse nieuws celebland...

Ontpop de kurken! Christopher Kane is, samen met Angela Missoni en Alexander Wang, genomineerd voor de Fashion Group International-prijs, die op 22 oktober zal worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse Night of Stars-ceremonie. Anderen die al kunnen rekenen op een prijs zijn Carine Roitfeld (Media-award), Franca Sozzani (humanitaire prijs) en Marc Jacobs (Superstar-eer). {WWD}
 
Woops, Miranda Kerr heeft een geheim onthuld waarvan je oren spontaan gaan klapperen. 'Ik ben een beetje een freak wat betreft mijn nagels,' verklapt het supermodel in een interview met Into The Gloss. 'Orlando en ik delen een nageldingetje – hij heeft een beetje een voetenfetisj.' Say what? Uh, juist ja.  
 
Een lichaam à la Miranda Kerr op de wenslijst? Het supermodel deelt haar favoriete health-apps >
 
Speaking of love birds… Brad Pitt steekt zijn liefde voor Angelina Jolie niet onder stoelen of banken. De acteur is namelijk van plan om een privévliegtuig te kopen voor zijn verloofde. Doordat de twee de komende tijd allebei op een ander continent zijn om te filmen (hij in Groot-Brittannië, zij op Hawaï), leek het hem een handige manier om elkaar toch zo vaak mogelijk te kunnen zien. Het idee komt niet helemaal uit de lucht vallen; Angie heeft namelijk een vliegbrevet en zal het ding zelf besturen.
 
Penélope Cruz is gisteren bevallen van een dochtertje >
 
Ondanks de berichten dat moeder Carole en zuslief Pippa Middleton bij de geboorte van de royal baby aanwezig waren, blijkt nu dat Kate alleen Prins William aan haar zijde had ten tijde van de bevalling. (Naast het arsenaal dokters en zusters, natuurlijk.) 'Kate wilde dat alleen haar man erbij zou zijn,' stelt een officiële verklaring van het Koninklijk Huis.
 
Lees ins & outs over de geboorte van de kleine prins >

Advertisement - Continue Reading Below