Royal baby update

Vandaag is all about Kate en William en hun pasgeboren zoontje. De laatste nieuwtjes van het front op een rij.

Kate Middleton en Prins William hebben het eerste officiële statement sinds de geboorte van hun zoontje de deur uit gedaan. Nog steeds geen naam (helaas!), maar wel een hartelijk bedankje naar het St Mary's Hospital in Londen, waar de Duchess of Cambridge is bevallen. 'We willen graag het personeel van de Lindo Wing en het hele ziekenhuis bedanken voor de fantastische zorg die we alledrie hebben gekregen,' zo vertelt het paar. 'We weten dat het een enorm drukke periode is geweest voor het ziekenhuis en daarom willen we iedereen bedanken – het personeel, de patiënten en de bezoekers – voor hun begrip.'
 
Lees alle ins & outs over de geboorte van het kleine prinsje >
 
WHAT'S IN A NAME
Een woordvoerder vertelt verder dat zowel moeder en zoon, als vader in gezonde conditie zijn. Vanavond of morgenochtend zullen zij uit het ziekenhuis vertrekken. De naam van het pasgeboren kindje zal pas publiekelijk worden gemaakt als het stel daar klaar voor is. Toen Prins William zelf geboren werd nam het wachten een week in beslag, terwijl Prins Harry's naam de dag erna al bekend was.
 
10 stijltips voor de royal baby >
 
BANANA REPUBLIC X ISSA LONDON
Banana Republic en Issa London maken van het moment gebruik om een sneak peek online te zetten van hun samenwerking. Wat ze onthullen? Een reproductie van de blauwe jurk waarin Kate Middleton haar verloving met Prins William bekend maakte (die oorspronkelijk ook van Issa London was, en als gloedheet broodje over de toonbank ging). Dat is nog eens een slimme zet.
 
Zien: Prins William en Kate door de jaren heen >

Advertisement - Continue Reading Below