William & Kate showen hun zoon

Gisteravond was het zover, de nieuwe koninklijke telg werd door zijn trotse ouders geshowd aan de wereld.

Meest gelezen

Het prinselijk paar verscheen gisteravond heel eventjes buiten bij St. Mary’s Hospital om het bundeltje Royal Baby aan het Britse publiek te laten zien. De trotse ouders verschenen (voor de gelegenheid?) in matchy-matchy lichtblauw, the Duchess in een lief custom made frokje van Jenny Packham. Saillant detail: wijlen Princess Diana trad na de geboorte van William ook in een polkadot-jurkje bij hetzelfde ziekenhuis naar buiten. Kates keuze voor juist deze jurk wordt gezien als een ode aan Diana. Mogen we Kate trouwens even feliciteren met haar looks op mogelijk één van de heftigste dagen van haar leven? Dat haar! Op hakken!

Advertisement - Continue Reading Below

 

MEER HAAR DAN ZIJN VADER
Maar we gaan even terug naar Prince Baby. De kleine lag lekker in z’n Maxicosi en er kon hier en daar al een heus zwaaitje van af. Prince William was niet te beroerd om de journalisten ter plaatse even te woord te staan en vertelde dat ze nog steeds bezig zijn met het kiezen van de naam. Verder wist de nieuwbakken vader te vertellen dat zoonlief beschikt over een stevig paar longen en dat de kleine godzijdank méér haar heeft dan zijn vader. Kate jubelde dat de eerste nappy al verwisseld was. Het zijn net gewone mensen.

Meest gelezen

 
De Duke en Duchess of Cambridge en Prince Baby zijn gisteravond lekker samen naar huis gegaan. Met de Volvo. Naar Kensington Palace.

 

Hoei, de Royal Baby heeft cadeaus gekregen waar een normaal mens alleen maar van kan dromen >

 

Foto: David Hartley / Rupert Hartley / Rex Features