Kristen en Robert: the saga

De buzz rondom Kristen Stewart en Robert Pattinson is nog lang niet voorbij. Alstu: de laatste vuige roddels over de twee…

Na de geruchten over romances met Camille Rowe en Riley Keough (juist ja, de kleindochter van Elvis Presley) schijnt Robert Pattinson inmiddels een nieuw hart gestolen te hebben. Niemand minder dan Cameron Diaz heeft laten weten geïnteresseerd te zijn in de kersverse single. De 40-jarige blondine schijnt zelfs al actie ondernomen te hebben om de 27-jarige acteur te strikken, zo wist een bron te aan The Sun vertellen. Bij een wijnproefweekend bij gezamenlijke vriendin Reese Witherspoon zou Diaz geen kans onbenut hebben gelaten om bij R-Patz in de buurt te zijn. We zijn heel benieuwd naar het staartje van dit verhaal.
 
A trip down memory lane: bekijk Kristen en Roberts (première)foto's door de jaren heen >
 
Ander gerucht: Kristen Stewart pikt het niet dat haar ex is veranderd in een rasechte womanizer. Zo schijnt ze 'geflirt' te hebben met Michael Pitt tijdens de Chanel modeshow eerder deze maand, alleen maar om haar ex jaloers te maken. Hebben we het hier dan over een vreemdgaande Pitt? Nee hoor, verloofde Jamie Bochert schijnt zelfs achter het meesterplan te hebben gezeten. Alles om haar beste vriendin te helpen om diens ex de ogen uit te steken. Toch hebben verschillende media het verhaal alweer ontkracht, zoals de roddelpolitie Gossip Cop.
 
Op een presenteerblaadje: de liefdesupdates van George, Johnny en Kimye >

Advertisement - Continue Reading Below