Zien: Kate Moss voor Esquire

Heet! Een met diamanten bezaaide Kate Moss siert de cover van de Britse Esquire.

En da’s een heuse scoop, want het supermodel stond in de afgelopen 17 jaar(!) niet één keer op de voorkant van een mannenblad. En och, it’s good to have her back. Want waar anders zie je Kate in een doorzichtig badpak met diamanten op de juiste plaatsen très sexy schitteren (letterlijk). Juistem, nergens.

 

Dankzij de speciale ‘Made in Britian’-editie van Esquire wisten ze Mossy te strikken, die uiteraard alle andere modellen het nakijken geeft. Fotograaf Craig McDean en stilist Katy England zitten achter de knappe shoot, waarvoor flink wat bling (hallo zilveren glitter hotpants!) niet werd geschuwd. Onze inner Geer & Goor smult.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BEST OF THE BRITS
'Kate Moss is de belichaming van glamour, hedonisme, seks van eigen bodem en onbekommerde cool,’ vertelt Esquire-hoofdredacteur Alex Bilmes aan Telegraph.co.uk. ‘Ze is bovendien een uniek Brits figuur en één die te lang is gemonopoliseerd door vrouwenmodebladen. Dus ik ben blij dat we haar konden overhalen om op ons themanummer te staan, dat is gewijd aan de meest stijlvolle mensen en producten van dit land. Ik kan me echt niemand beter voorstellen voor deze taak.’

 

Esquire's september 'Made In Britain'-editie ligt vanaf morgen in Engeland in de schappen.
  

Oh-la-la! Kate Moss prijkt binnenkort ook op de Playboy >