Celeb-nieuws: LiLo vrij, Kristen scheldt & Justins nieuwe

Smeuïg nieuws? Kom maar door! Deze sappige celebperikelen houden je geheid even zoet.

Meest gelezen

> She’s baa-haack! Lindsay Lohan heeft haar negentig dagen in de afkickkliniek erop zitten, en is sinds gistermiddag weer op vrije voeten. In een blauw jurkje, leren jasje en op bruine Acne-laarsjes verliet ze breeduit lachend Cliffside Malibu. Zestig keer is scheepsrecht?

 

> Minder vrolijk op beeld gezet: Kristen Stewart. Eén van de bestbetaalde actrices van Hollywood was een paparazzo goed zat en schold ‘m eens flink de huid vol. ‘F*ck off. Je bent een stuk stront. Je verdient het niet om dezelfde lucht in te ademen als ik.’ Aldus een oververhitte Kristen. Even zelf horen? Tuurlijk. Bekijk het filmpje onderaan de pagina.   

Advertisement - Continue Reading Below

 

> Intussen houdt knapperd Joshua Jackson het hoofd koel in een gloednieuwe shoot voor Mr. Porter. Slick suit? Check. Broeierige blik? Oh ja, check. Diane Kruger is one lucky lady. Zwijmel zelf maar even.

 

> Over smakelijke manspersonen gesproken; de nieuwe muziekvideo van Justin Timberlake is hier! Soepele danspasjes, fijne outfits, heerlijke beats… Wij zetten 'm nog maar eens op play.

  

> Goede afsluiter: Madonna slingert een nieuwe teaser van haar 'geheime' project genaamd #Secretproject met fotograaf Steven Klein online. Bekijk 'm onderaan de pagina.

Meest gelezen