Uma Thurman voor Campari

Uma Thurman prijkt op de befaamde Campari-kalender van 2014.

De blonde bombshell neemt het stokje over van calender girl Penélope Cruz, die op dit moment de kalender van Campari siert. Voor deze extra feestelijke vijftiende editie is Uma door (mode)fotograaf Koto Bolofo op de foto gezet.

 

WORLDWIDE CELEBRATION
De actrice laat haar kongfuposes voor wat ze zijn en treedt in onder andere glamorous rood voor de camera. Het thema van deze editie is worldwide celebration en het lijkt alsof fotograaf Koto Bolofo (natuurlijk naast zijn prachtige werk voor Vogue, Vanity Fair en GQ magazine) speciaal op het thema uitgekozen is. De beste man is geboren in Zuid-Afrika, getogen in Groot-Brittanië en op dit moment woonachtig in Frankrijk.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BOTTOMS UP 

Gebbetje hoor, de plaatjes liegen er niet om. Prachtig als Uma is verschijnt ze op verschillende culturele hoogtijdagen (Día de los Muertos bijvoorbeeld) in beeld, de ene keer in vlammend rood, de andere keer in kraakwit. Bottoms up is overigens enkel van toepassing op de fles, de kalender is even stijlvol als chique. Zo zeer zelfs dat het obligate plekje op het toilet een beetje oneerbieding aandoet.

 

Dorstig geworden van al dit nieuws? Check deze 5 opperste zomerdranken >

 

Schenk jezelf een lekker drankje in en bekijk wat Uma erover te zeggen heeft.