Maandhoroscoop: augustus 2013

Die nieuwe maand is aangebroken voor je het weet. Wat staat je de komende maand allemaal te wachten? Lees 't en je weet 't.

Ram, augustus staat niet alleen in het teken van de romantiek, er worden ook grote sprongen op het gebied van carrière gemaakt.
 
Geniet deze maand van de liefde, speelsheid en creativiteit, Stier. Ook is het de perfecte maand om contact met vrienden en familieleden te verbeteren.
 
Nou, Tweelingen, deze zomerse maand belooft life changing te worden…
 
Augustus wordt heerlijk relaxed, Kreeft. Op het program: salarisverhoging, winkelen en een sexy staartje van de zomer.
 
Hiep, hiep, hoera! Deze maand ben je jarig, Leeuw. (Psst… Zelfs als je in juli al jarig was, zijn deze weken bedoeld om non-stop te feesten.)
 
Maagd, het is een beetje als stilte voor de storm. Je hebt geen zin in feestjes of drukke dingen. Wel op de planning: manicures, massages, facials én drie weken liefde en romantiek.
 
Vriendschap, liefde, werk… Het zijn de kernwoorden van deze maand, Weegschaal. Bereid je er op voor dat je deze maand flink heen en weer wordt geslingerd tussen business en privé.
 
Toe aan een carrièreswitch, Schorpioen? Dan is augustus jouw maand. Met voldoende energie en optimisme ben jij helemaal klaar voor iets nieuws.
 
Boogschutter, regel deze maand alle details voor die (grote) reis. Vluchtschema's, tickets – je kent het wel. Maar: let ook op goed op je uitgavepatroon!
 
Dacht dat je wel wist hoeveel je kunt verdienen? Je weet niet half hoeveel je waard bent, Steenbok. Tijd om dat eens aan te pakken.
 
Spanning, drama en avontuur staan in de agenda, Waterman. Toch moet je ook het optimale uit deze periode halen.
 
Vissen, augustus wordt een fijne mix van creativiteit en nieuwe projecten. Met een goede inzet kom je het komende half jaar heel ver.

Advertisement - Continue Reading Below