Megan Fox weer zwanger

Baby fever! Megan Fox verwacht nog een kleine met hubby Brian Austin Green.

I can confirm Megan is expecting her second child with her husband Brian, they are both very happy,’ jubelt Megans woordvoerder Leslie Sloane Zelnick aan de New York Post.

 

BERG KIDDO’S
Megan Fox(y) en Brian hebben al een zoontje samen, Noah Shannon Green, die afgelopen september werd geboren. De twee zetten er dus vaart achter. Brian heeft ook een 11-jarige zoontje, Kassius, uit een eerdere relatie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Drukke tijden voor Megan dus. Momenteel filmt de 27-jarige actrice Teenage Mutant Ninja Turtles en de nieuwe Transformers-film met regisseur Michael Bay, waar ze eerst nog mee in de clinch lag omdat ze 'm met Hitler had vergeleken. Auch... Gelukkig streek de regisseur over z'n hart en besloot Megan toch terug te halen naar de Transformer-franchise.

 

Afgelopen januari verklaarde Megan Fox al aan de Amerikaanse Marie-Claire dat ze een berg kiddo’s wel ziet zitten. ‘Alles wat ik mijn hele leven wilde, was een baby, en nu heb ik die eindelijk. Ik wil Noah gewoon zo veel mogelijk van mezelf geven als ik kan. Ik vind het heel moeilijk voor mij om weer aan het werk te zijn, omdat ik het gevoel heb dat dat mijn baan niet meer is. Mijn taak is om bij hem zijn. En ik wil meer kinderen hebben. That is where my heart is.

 

Verwacht Kourtney Kardashian haar derde spruit? >