Bittere break-up: Lily Collins & Jamie Campbell Bower

Shock. Horror. Rampspoed. Lily Collins en Jamie Campbell Bower zijn uit elkaar.

Kortom: onze nieuwe Robsten is niet meer. Het had zo mooi kunnen zijn. De nieuwste film van Lily en Jamie, The Mortal Instruments: City of Bones, moest de nieuwe Twilight worden. En de hoofdrolspelers dus de nieuwe Kristen en Robert. Maar nog voor dat de film het grote scherm bereikt is de liefde alweer over. Dammit.

 

‘GOEDE VRIENDEN’
Extra zuur: de twee zitten middenin de promotietour voor hun gloednieuwe kaskraker. Auch. Wel verklaart een insider aan Us Weekly dat de twee ‘nog steeds hele goede vrienden zijn’. Ehm, natuurlijk.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Gezelliger liefdesnieuws: Charlotte Casiraghi is verloofd én zwanger >

 

Speculaties over de breuk staken vorige maand al de kop op, omdat Jamie zoenend was gespot met modeblogger Zina Charkoplia tijdens een muziekfestival in Portugal. Beetje pijnlijk: in een pasuitgekomen interview prijst Lily haar ex nog flink de hemel in. ‘Jamie is so British, edgy, witty and charming,’ aldus Lily aan de Britse Glamour.

 

VERLIEFD, VERLOOFD, UIT ELKAAR
Jamie Campbell Bower was eerder verloofd met zijn Harry Potter-tegenspeelster Bonnie Wright (Ginny in de film). Lily zette toen nog de bloemetjes buiten met Twilight-hunk Taylor Lautner, haar tegenspeler in de film Abduction.

 

Oh crap. Gaan Ryan Gosling en Eva Mendes écht trouwen? >