Modellenupdate: Kate Moss, Adriana Lima en meer

Wow! Model Kate Moss en haar schnabbels zijn goed voor een whopping miljoenenbedrag, Adriana Lima gaat terug naar haar Braziliaanse roots en Boots No.7 gaat voor wel heel bijzondere modellen. 

Meest gelezen

KATE MOSS EN HAAR MILJOENEN
Mil-joe-nen. Zoveel is Kate Moss er op vooruitgegaan sinds ze niet alleen meer als model door het leven gaat, maar zich tevens in de markt heeft gezet als merk. Wat je misschien niet wist: naast samenwerkingen met Topshop, Longchamp en Rimmel, heeft het topmodel ook twee eigen bedrijven: Companies House en Skate LLP. Kate Moss’ huidige vermogen? Zo’n € 14 miljoen, zo meldt Telegraph. Enneh, dat is bepaald geen peanuts
         
ADRIANA LIMA FOR AMAZON BEVERAGES
Ook Adriana Lima is haar vermogen aan het vergroten. Samen met een horde aan belachelijk knappe Braziliaanse modellen is ze binnenkort te zien in de campagnevideo van Amazon Beverages. Niet Amazon van het regenwoud, maar Amazon van de Amerikaanse online retailer, die binnenkort een flinke collectie gezondheidsdrankjes zal verkopen. In de video zie je hoe Adriana Lima terug gaat naar haar Braziliaanse roots. Bekijk 'm hieronder.
   
Zien! Het beeld van Cate Blanchett voor Armani’s nieuwste rieker >
               
DARIA WERBOWY VOOR DVF
En dan model Daria Werbowy. Zij is door modelabel Diane von Furstenberg gestrikt als het nieuwe gezicht van de winter 2013-collectie. Mét (stikjaloers makende) bijbehorende video. Zien! Oh, enneh Carine Roitfeld is verantwoordelijk voor de puike styling.
              
BOOTS - TA-DAH!
Tot slot is er nog Boots. De apotheek meets drogist heeft voor de nieuwe No. 7-collectie (getiteld Ta-Dah!) ook een meute modellen aan de haak geslagen. Geen topmodellen, maar ‘echte’ vrouwen. Van de straat. Zonder photoshop. En dat is best een keer verfrissend. De beelden bekijk je hier
        

Advertisement - Continue Reading Below

ADRIANA LIMA FOR AMAZON