Robsten deel 635, Beyoncé’s interview & de nieuwe Obama-puppy

Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn weer on speaking terms, Beyoncé wordt geïnterviewd door the Kid President van Amerika en de echte president heeft een nieuwe puppy.

Meest gelezen

Twi-hards, er is nog hoop! Een insider vertelde US Weekly dat R-Patz en K-Stew begin deze maand een bijzonder intense reünie hebben gehad. Eerder deden er nog geruchten de ronde dat Rob nu zou daten met Riley Keough, maar volgens deze bron is hij nog altijd obsessed met Kristen. Keep your fingers crossed!

 

De 10-jarige Robby Novak riep de hulp in van niemand minder dan Beyoncé om World Humanitarian Day onder de aandacht te brengen. Elk jaar op 19 augustus is het World Humanitarian Day, een dag ter ere van alle hulpverleners die hun leven hebben gegeven voor hun werk. De YouTube-sensatie en Kid President van Amerika Robby Novak interviewde Queen Bey en dat leverde uitermate geinig beeldmateriaal op. Check de video hieronder!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook zien: Beyoncé en andere celebs @ V Festival > 

 

En van the Kid President gaan we over naar the real deal; de Obama’s verwelkomden pup Sunny in de First Family. Grote broer Bo had volgens mama Michelle niet genoeg ‘dog interaction’ en dus was het tijd voor gezinsuitbreiding. De familie maakte het blijde nieuws gisteren bekend op hun blog met ook al zo’n fijn filmpje.

 

She bangs; de midlife crisis van Michelle Obama >

Meest gelezen

 

BEYONCÉ & KID PRESIDENT

 

 

INTRODUCING SUNNY OBAMA