Video: Cara Delevingne in de muziekstudio

Het bewijs: Cara Delevingne kan écht zingen.

Meest gelezen

Stel je heet Cara Delevingne, sleept de ene na de andere major modellenklus in de wacht, bent het meest gevraagde catwalkmodel van het seizoen, bevriend met tout Hollywood én je wil graag eens een liedje opnemen. Dan kan dat toch gewoon geregeld worden. Tja, je bent Cara Delevingne of je bent het niet.

 

Vrienden in de muziekbizz heeft de Britse blonde immers genoeg (we noemen een Rihanna en een Rita Ora, bij wie ze al eens de bühne opklom). Maar dit keer besloot Cara goede vriend en singer-songwriter Will Heard eens lief in de ogen te gluren met haar blauwe kijkers. Of was het andersom (halló carrièreboost)? Hoe dan ook; de twee doken de studio in met als resultaat een akoestische versie van Heards track Sonnentanz (The Sun Don’t Shine). En wat blijkt? Het 21-jarige model kan nog een aardig moppie zingen. Zo leert onderstaande video van de opnames ons.

Advertisement - Continue Reading Below

 

ZANGERES IN DE DOP

‘Ik ken Cara al sinds ons veertiende of vijftiende via wederzijdse vrienden,’ legt Heard uit. ‘Haar vocale capaciteiten worden zwaar onderschat en wat ze ermee doet is echt uniek. Niet wat je zou verwachten. Ook haar gitaarskills zijn belachelijk goed en ze is great fun om mee te jammen.’ Zal ons niks verbazen als deze versie van het nummer hoge ogen gaat scoren in de UK.

 
Drummen, dat kan Cara ook! >

Meest gelezen

 

Bekijk snel de video: