Robert Pattinson - de zanger

Schuilt er in Robert Pattinson een rockster?

Meest gelezen

We kennen Robert Pattinson de acteur. We kennen Robert - Dior Homme - Pattison het model. En nu schijnt Robert Pattinson de zanger ook tot de mogelijkheden te behoren. Een ‘vriend’ onthulde aan Showbizspy dat R-Patz noest aan een muzikale carrière bouwt. Volgens de ingewijde zou de beste man namelijk over een fantastische strot beschikken waarmee hij op korte termijn hitlijsten gaat bestormen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bekijk álle foto's van Robert Pattinson voor Dior Homme >

 

ROCKSTER

Het is niet de eerste keer dat er geruchten opduiken over een vermeende muzikale carrière van de acteur. Eerder al kwam naar buiten dat R-Patz de droom koestert om een heuse rockster te worden. Helaas beschikt de ster ook over een fikse dosis podiumangst. Om over zich verkneukelende critici nog maar te zwijgen.

 

EEN UITLAATKLEP VOOR R-PATZ

Maar goed, de ‘vriend’ wist de entertainmentsite te vertellen dat Robert veel tijd en energie investeert in zijn muzikale droom. ‘Hij is bijzonder getalenteerd en gepassioneerd. Rob is een zeer eenvoudige, degelijke en bedachtzame man. Muziek is voor hem een manier om zich uit te drukken.’ En neem maar van ons aan dat er muzikaal genoeg uit te drukken valt. We denken aan grunten over bedrogen worden door je vriendin (hallo Kristen Stewart), een gevoelige balade over ontluikende liefdes (hallo Mischa Barton) of rauwe rock over the one that got away (hallo Riley Keough). We gaan het meemaken.

Meest gelezen

 

Ook al in de running voor een muzikale carrière: Cara Delevingne >

 

Psssst. We vonden pardoes een oud filmpje van de zingende acteur. Wat ons betreft een knap gevalletje 'wat kan-ie acteren hè, die jongen.'