Expo: Self-Portraits

Dertig schoonheden, van model (Doutzen!) tot zangeres (Lykke Li!), zijn au naturel geportretteerd door Harper’s Bazaar onder de noemer Self-Portrait. En te zien vanuit je luie stoel.

Deze Self-Portraits zoals Harper’s Bazaar UK in samenwerking met Viva London Model Management ze noemt, bieden een intiem kijkje in het leven van de beauty's en talenten. Juist niet zoals ze doorgaans in het blad verschijnen, gepolijst en van top tot teen gestileerd, maar privé en intiem op een onbewaakt moment vastgelegd. Harper’s Bazaar-editor Justine Picardie jubelt: ‘Juist daardoor zijn het portretten geworden die intrigeren, je raken en verleiden.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

NAKEND PINGELEN

Door wie we geïntrigeerd, geraakt en verleid worden? Niet de minsten: Edie Campbell, Natalia Vodianova, onze Doutzen dus en zangeres Lykke Li, Raquel Zimmermann, Sonja Kinski en nog een rits anderen. Zo zie je bijvoorbeeld een zoet moment tussen model Edie Campbell en haar paard, Doutzen met zoonlief Phyllon, en het Letse model Edita Vilkeviciute die naakt een vleugel bespeelt.

 

De Self-Portraits zijn vanaf 3 september online te bewonderen op harpersbazaar.co.uk/fashion. Mocht je begin septemer de plas over hoppen en in London neerstrijken, ga dan (tussen 4 en 18 september zeker even langs bij The Shop at Bluebird op King’s Road om de portretten in het echt te bekijken.

 

Doutzen helpt MOAM uit de brand en treedt op als boegbeeld >