Het bewijs van Cara’s grote filmrol

Het was nog niet bevestigd, maar foto’s liegen niet; Cara Delevingne heeft inderdáád een hoofdrol te pakken in de aanstaande Hollywoodfilm Kids in Love.

Meest gelezen

Het populaire Britse model timmert op allerlei fronten aan een carrière als alleskunner. Cara kan poseren en catwalks lopen als geen ander, maar ook zingen, drummen én acteren behoren tot haar repertoire. Eerder mocht Cara haar acteerskills al eens tonen met een kleine bijrol in kaskraker Anna Karenina, maar nu is het tijd voor het echte werk.

 
Video: Cara Delevingne in de muziekstudio >

 

HELLO HOLLYWOOD
Kids in Love dus. Een film over Londense rijkeluiskinderen die niet vies zijn van een beetje wit poeder en feesten tot ze erbij neervallen. Kortom; een rol die Cara op het lijf is geschreven. Vandaag spotten we het eerste bewijsmateriaal, nota bene op Cara’s eigen instagramaccount. De it-Brit postte daar kiekjes rechtstreeks vanaf de set. En het lijkt erop dat Cara het er op en top naar haar zin heeft. Cameravrees is duidelijk niet aan deze 21-jarige besteed.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Op één van de foto's hangt Cara op de set rond met de voltallige cast van Kids in Love, voormalig Skins-acteur Sebastian De Souza incluis. Op een andere ligt ze op een bed met co-star Gala Gordon. Wanneer de film in de bios te zien zal zijn is nog niet bekend.