Op tv: Joe Zee's Revealing

De amaaazing Joe Zee maakt Revealing, een opzienbarende vierdelige televisieserie met een dikke knipoog naar mode én maatschappij.

De creative director van de Amerikaanse ELLE maakt voor de verandering eens niet een show met beginnende ontwerpers/zangers/modellen die blootgesteld worden aan bijtende kritiek en verlammende tijdsdruk. Nee, Joe Zee neemt de maatschappij de maat. Voor de eerste aflevering Revealing: Extravagance onderzoekt hij onze obsessie met luxe.

 

UNDERCOVER LOVER

Als vlammende reporter interviewt Joe Zee niemand minder dan Iman, Zac Posen, Narciso Rodriguez, Carolina Herrera en Valerie Steele. Maar hij gaat ook undercover op zoek naar een Bling Ring, een bende haute dievegges die zichzelf de Rainbow Girls noemen. Ook schuwt hij een sociaal experiment meer of minder niet. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als een doorsnee voetbalmoeder van top tot teen gehuld wordt in couture, afgestijld met Louboutins en een Birkin? Schiet ze drie treden de sociale ladder op of wordt ze verpletterd door jaloezie en venijn van de kliek?

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zee, die het programma niet alleen presenteert maar ook produceert, weigert de drie andere thema’s te onthullen, maar belooft even ‘revealing’ te werk te gaan als bij de eerste aflevering. Revealing is 20 september te zien op het Amerikaanse Sundance Channel om 22.00 uur lokale tijd. En wij wachten geduldig af tot het hier op tv komt.

 

Het bewijs van Cara's grote filmrol >