Geen hoofdrol voor Cara Delevingne in Fifty Shades

Kom maar weer uit de touwen Cara, de hoofdrol in Fifty Shades of Grey gaat aan je neus voorbij!

We berichtten enige tijd geleden dat Cara frontrunner was voor de rol van maagdelijke Anastasia die langzaam maar zeker in de ban raakt van sexy dominator Christian Grey. Die rol had Cara’s doorbraak als serieuze actrice kunnen betekenen, iets wat het model dolgraag wil. Maar, helaas-pindakaas, de rol gaat aan haar lieftallige neusje voorbij, zo meldt The Sun.

 

Sienna Miller geeft Cara's zus Poppy een slinger in het acteervak >

Advertisement - Continue Reading Below

 

ACTRICE IN DE DOP
Een insider vertelde The Sun dat de hoofdrol niet beschikbaar is voor Cara Delevingne. Treuren hoeft echt ook weer niet; er ligt waarschijnlijk wel een bijrol voor haar in het verschiet in de E.L James boekverfilming geregisseerd door Sam Taylor-Johnson. En zo bouwt onze Cara gestaag door aan haar acteer-cv, waar inmiddels klussen op prijken als Princess Sorokina in Joe Wrights Anna Karenina en de hoofdrol in het Britse feestnummer Kids in Love.

Meest gelezen

 

ANASTASIA 
Goed, rijst nu de vraag wie dan wél de rol van Anastasia gaat vertolken. Er wordt op dit moment gesproken over twee kanshebbers. Zo wordt de eveneens Britse Emilia Clarke, drakenmoeder Daenerys Targaryen in Game of Thrones, getipt. En ook Melanie Griffiths oudste dochter Dakota Johnson (jawel van Don Johnson) wordt gezien als mogelijke Anastasia. Wie Christian Grey gaat spelen is overigens ook nog niet helemaal duidelijk, maar kennelijk is Charlie Hunnam na in eerste instantie bedankt te hebben voor de rol opnieuw aan het overwegen.

 

Heel wat stijlvoller: modetrend 50 tinten roze >