TV-nieuws: Style Awards & Isaac Mizrahi

Net als wij, verzot op mode op de buis? Zie daar de Style Awards en de grote televisieplannen van modeontwerper Isaac Mizrahi.

Zac Posen, Kate Upton, Patrick Demarchelier en Rachel Zoe van dichtbij zien? Het kan. Deze en nog veel meer Bekende Modenamen zijn namelijk present bij de jaarlijkse Style Awards die plaatsvinden in het Lincoln Center in New York. Voor het eerst is dit spectaculaire gebeuren (niet live, maar toch) te bewonderen op televisie. En wel op CNN, op zaterdag 14 september om 13.00 uur. Uw host van de avond? Nicole Richie. Wij slaan de goji-bessen en andere modische snacks vast in.
        
ISAAC MIZRAHI OP TV
Meer tv-nieuws. Modeontwerper Isaac Mizrahi schijnt bezig te zijn met het uitwerken van een idee voor een nieuwe televisieshow, zo meldt hij in een interview met New York Times. Waar de show over zou gaan (en dat kan bij Isaac dus echt van alles zijn) is nog niet bekend. Laten we hopen dat het hem beter afgaat dan zijn voorstel voor een nieuw tijdschrijft, waarop Anna Wintour hem terugmailde met de woorden (of liever, letters): ‘R U O K?’. Eerlijk is eerlijk: that has got to hurt. Het hele interview met Isaac lees je op NYtimes.com.
          
Adam Selman, de man achter de meesterlijke outfits van Rihanna, lanceert zijn eigen label >
                

Advertisement - Continue Reading Below