Nieuw! Cécile's Vrijmiblog

De week die was.

Meest gelezen

Dubieus accessoire van de week:

Miley Cyrus’ piepschuimen handschoen
Dan dacht ik dat ik na Madonna’s nakie, Britneys lakpakje en X-tina’s hotpants wel de meest schaamteloze uitdossingen uit de pophistorie voorbij had zien komen. Maar nee, het kan erger. Met dank aan de oplettende collega’s begon de werkweek met een onthutsende terugblik op het vuige dansje van Kabouter Miley en haar Reuzenhandschoen, de act die de voorheen zo onschuldige foam glove heeft doen afglijden naar de Hall of Shame van ondeugende accessoires, ergens tussen de tepelklem en de leren zweep.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Het had-ik-niet-hoeven-weten-laat-staan-zien-ding van de week:
De tattoeage op de billen van Cheryl Cole
Waarom? WAAROM? Je weet toch: rozen hebben zon nodig, Cheryl.

 
Bitch fight van de week:

Sabia vs. Sylvie
Je moet wel van héél integere huize komen om niet te genieten van het Sylvie-feuilleton. De details van de eerste Zarka-confessie, was ons dat smullen! Dat hij boeken voor haar meebracht naar Hamburg (waar nog nauwelijks boeken stonden) en in Parijs het Louvre speciaal had afgehuurd – maar dat cultuur niet zo aan Sylvie besteed bleek. Goh. Het leek verdulleme wel een Boeketreeks! Al ging het met de details over hun eerste gezamenlijke naaktrecreatie meer richting Intiem-roman en Fifty Shades of Guy. Nu ook voormalige BFF Sabia niet zo forever blijkt, en Saab vieze vuile was over seks met piloten en danspartners buiten heeft gehangen, doet Sylvie er misschien beter aan om zich maar een poosje koest te houden. Ik stel voor: nog een keer naar het Louvre en daar het make-uploze, ingetogen snoetje van Mona Lisa bestuderen en kopiëren. Dan een paar boeken lezen en vervolgens zelf een schrijven, een autobiografie. En vooruit, er mogen ook een paar lingeriefoto’s in.
 
Zeeuws Meisje van de Week:

Meest gelezen

Lilian Janse, de kakelverse eerste vrouwelijke lijsttrekker van de SGP, woonachtig te Vlissingen waar het aanbod hippe boetieks zo te zien ietsiepietsie lager ligt dan in de Randstad en make-up waarschijnlijk op de bon is. Lijkt mij een uitgelezen kandidaat om eens langs te gaan als mode-Jehova en driftig met de nieuwe Stijlbijbel te wapperen. Er is hoop, Lilian! Lees de bijbel!