Maandhoroscoop: september 2013

Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe maandhoroscoop. Lees als wiedeweerga verder en ontdek hoe jij je kan voorbereiden op alles wat deze maand voor je in petto heeft.

Meest gelezen

In september is het tijd om hard aan de slag te gaan met je werkprojecten, Ram. Waarschijnlijk moet er van alles tegelijk gebeuren, maar je bent scherp en snel genoeg om verschillende ballen in de lucht te houden.

    

Stier, voor jou gaat deze maand gaat van start met de nadruk op creativiteit. De zon, te vinden in het deel van je horoscoop dat over kunst en plezier gaat, zorgt voor nieuwe ideeën en een flinke dosis romantiek (of een fijne combinatie van die twee).

Advertisement - Continue Reading Below

     

Jouw carrière staat centraal in september, Tweelingen. Zorg dat je losse eindjes aan elkaar knoopt, hou het grote geheel in het oog maak af waaraan je zes maanden geleden begonnen bent.

     

Kreeft, jouw woorden hebben extra veel zeggingskracht deze maand. Dat geldt ook voor wat je schrijft, sms’t en tweet. Alles staat in het teken van communicatie en het is de bedoeling om dat in je voordeel te gebruiken.

Meest gelezen

 
Dit wil je zien: ELLE Stijlbijbel - the movie >
    

Je staat volop met je snoet in de schijnwerpers, Leeuw. Bovendien zijn er in september voor jou financiële kansen en mogelijkheden. Hét moment van de maand om je bankzaken onder de loep te nemen en te veranderen wat veranderen moet.

     

Hoera! Jouw verjaardagsmaand is aangebroken. Denk deze maand na over alles wat je komende zes maanden wil bereiken, Maagd. Dat kan gaan over relaties, carrière, reizen, geld, creativiteit - net wat er op dit moment de grootste rol in jouw leven speelt.

     

Weegschaal, september is bedoeld om goed voor jezelf te zorgen. Heb je de afgelopen tijd te hard gewerkt, te weinig gesport, te ongezond gegeten? Dan is dit het moment om daar iets aan te veranderen.

    

Tijd om nieuwe mensen te ontmoeten, Schorpioen. Alles draait om zien en gezien worden; zorg dat je zo veel mogelijk mensen om je heen verzamelt.En ben je single, dan is dit het moment om op jacht te gaan.

     

Carrière is jouw raison d’etre deze maand. Logisch dus dat je 24/7 aan de arbeid bent, Boogschutter. Meetings voorzitten, presentaties geven, je baas enthousiast maken over een nieuw idee: dit is hét moment om het voor elkaar te krijgen.

     

Steenbok, september staat voor jou in het teken van opdoen van nieuwe kennis. Je hebt honger naar wijsheid en inzichten en dat kan worden gestild met een interessante lezing of een goed boek. Omring je met mensen met wie je op één lijn zit en voer inspirerende gesprekken.

     

Seks en relaties nemen deze maand zó’n belangrijke plaats in dat er vrijwel geen ruimte overblijft voor iets anders. Je wil niets liever dan samenzijn met degene van wie je houdt. Wordt er ruziegemaakt, Waterman? Dan kunnen jullie het in ieder geval weer bijleggen in bed.

    

September staat in het teken van relaties, Vissen, ook als je geen partner hebt. Het contact met de mensen om je heen voelt daardoor heel betekenisvol. Ben je single en op zoek, gebruik de dagen rond de nieuwe maan dan om na te denken over wat je belangrijk vindt in de liefde.