Adele, Elton John, Taylor Swift en David Beckham

Wat hebben Adele, Elton John, Taylor Swift en David Beckham met elkaar gemeen? Je raadt het nooit, never, jamais. Dus we zeggen het maar: een filmrol in The Secret Service.

Net als je dacht dat het niet gekker kon worden, krijg je het nieuws dat Taylor Swift als actrice aan de bak gaat in een miljoenen kostende productie. Als je bekomen bent van dat nieuws lees je verder en ontdek je dat ze Adele, Elton John en David Beckham als tegenspelers heeft.

 

David Beckham doet het goed op bewegend beeld. Zonder kleren >

 

THE SECRET SERVICE

Goed, we beginnen even bij het begin. Matthew Vaughn gaat een film maken, The Secret Service. Een spannend verhaal over de Britse geheime dienst, 007 in de 21e eeuw, zo je wil. Daar hoort een boef bij! Samual L. Jackson. En ‘slimme’ detectives. Michael Caine en Colin Firth. Tot zover is het allemaal niet zo raar. Maar nu komt het. De deerne in nood wordt gespeeld door Taylor Swift.

Advertisement - Continue Reading Below

 

DEERNE IN NOOD

Taylor Swift die gekidnapt is door evil genius Samual L. Jackson moet gered worden. Een ingewijde verklaart: ‘Matthew looked at a number of actresses to play the part before settling on Taylor – apparently she was a natural on the big screen.Adele en Elton John zijn gestrikt voor cameo’s en naar verluidt David Beckham ook, al is dat laatste vooral een gerucht.

 

Afijn, Taylor is natuurlijk dolenthousiast: ‘It will be Taylor’s biggest challenge to date and she cannot wait... She is also looking forward to working with David Beckham whom she thinks is amazing looking – but taken.’ Juist ja Swiftly, dat heb je goed gezien. Hij is bezet. En mogen we ook even zeggen dat het opmerkelijk is dat ze jubelt over het eventuele piepkleine gastrolletje van Becks, maar niets te melden heeft over het feit dat ze grootheden als Samual L. Jackson, Michael Caine en Colin Firth als tegenspelers heeft. Of zou het schaapje niet weten wie dat zijn?

 

Check snel ELLE's filmstips voor de maand september >

 

PS - De kogel is door de kerk. Of zullen we zeggen het zweepje is uit de kast. Dakota Johnson (en niet Cara Delevingne) en Charlie Hunnam vertolken de rollen van Anastasia Steele en Christian Grey in Fifty Shades of Grey, de film.