Hugo Boss X David Bailey

Thank you Hugo Boss! Dankzij het modehuis kunnen wij binnenkort genieten van een extravagante expositie van celebrityfotograaf David Bailey.

Het van oorsprong Duitse modehuis is namelijk hoofdsponsor van Baileys nieuwe tentoonstelling in de National Portrait Gallery in Londen. De expo, Bailey’s Stardust genaamd, zal bestaan uit meer dan 250 portretten van alle groten der aarden. In een periode van vijf decennia(!) fotografeerde de 75-jarige Bailey Kate Moss, The Rolling Stones, Andy Warhol en vele anderen.

 

BAILEY OP REIS
Naast nog nooit eerder vertoonde sterrenfoto’s zullen er ook beelden te zien zijn die Bailey schoot in Papoea-Nieuw-Guinea en Oost-Afrika tijdens één van zijn vele reizen. Zijn veelzijdige portfolio was dan ook de reden voor Hugo Boss om te investeren in de tentoonstelling. ‘David Bailey is een grootmeester. Fotografie en mode zijn altijd met elkaar verbonden geweest en daarom is het een eer dat we deze unieke expositie kunnen sponsoren,’ aldus Gerd von Podewils, Senior Vice President Communication van Hugo Boss.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Op 6 februari 2014 opent de grootste verzameling van Baileys werk ooit. Gelukkig heb je daarna nog tot volgend jaar juni de tijd om een tripje naar Londen te boeken.

 

Dit weekend opent iets dichterbij de nieuwe expo van Terry O'Neill >