Nieuws van de week: Bette getrouwd, babynieuws, Marc Jacobs’ modeblunder en meer

Het was me het weekje wel. Er was goed nieuws (Huwelijken! Baby’s! Schoenen!) en slecht nieuws. Al valt dat gelukkig vrijwel in het niet bij al het positieve. Lezen maar, het nieuws van deze week.

LIFESTYLE
Wedding bells! Neerlands modellentrots, Bette Franke, is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. Congrats to the happy couple! Ook Zoë Saldana en Millie Mackintosh gaven hun ja-woord
            
Maar ook babynieuws: acteurskoppel Emily Blunt en John Krasinski verwachten hun eerste kindje.
             
MODE
Oi, Marc Jacobs blundert fenomenaal met een neonazistische print op een door hem ontworpen T-shirt. Marc bleek van niets te weten en heeft inmiddels zijn excuses aangeboden.
            
Gelukkig was er ook goed nieuws: de schoenenlijn van Jessica Sarah Parker in samenwerking met Manolo Blahnik is een feit.
               
En je kunt er niet omheen: New York Fashion Week vond afgelopen week plaats. Kijk snel mee naar de hoogtepunten van o.a. Marc Jacobs, Alexander Wang, 3.1 Phillip Lim, Rodarte, Proenza Schouler, Victoria Beckham én meer...
               
BEAUTY
Never change a winning team, moet MAC gedacht hebben. Rihanna lanceert volgende maand samen met het beautymerk een kersverse herfstcollectie.
              
Ook zangeres Rita Ora is niet vies van een beautysamenwerking, ze lanceert komende februari in samenwerking met Rimmel London een nieuwe make-upcollectie.
               

Advertisement - Continue Reading Below