Baby’s & baggy jeans

 

TO: Elle Spy

FROM: (B)ELLE

SUBJECT: baby’s & baggy jeans

 

 

Meest gelezen

 

Mijn ontbijt kwam een beetje omhoog toen ik op jouw aanraden de Beau Monde inkeek. Ik denk dat Danie Bles ook een emmertje moest halen toen ze zichzelf, samen met Sylvie Meis, als de Olsen Twins zag – ze leek meer op een mislukte goth die door de regen had gelopen. Dat make-overteam moet een clubje valse nichten zijn. Dank je Spy, you made my day.

 

VIV, KNOX & SUNDAY ROSE

Mijn zwarte bloggershart smolt echter geheel en al toen ik de Hello! in huis had gehaald. Viv & Knox Jolie-Pitt! De sweetness! Die mondjes! Het is bijna onuitstaanbaar hoe perfect Brangelina zich weet te klonen.Shiloh is zo schattig dat ik haar waarschijnlijk uit de Bugaboo zou stelen, mocht die in mijn straatje staan. En met haar nagellak op slechts één hand nu al een trendsetter: hoe lang zal het duren voordat dat massale navolging vindt? Ik kon toch al nauwelijks links lakken, dus hurrah! De rest van de Jolie-Pitt-united-colours-of-Benetton-clan is ook te fotogeniek voor woorden, om over moeders maar te zwijgen: Angelina heeft letterlijk alleen lipgloss op (de foto’s in Hello! zijn groot genoeg om elk detail van elke porie grondig te bestuderen). Het gore lef.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook onuitstaanbaar: Nicole Kidman paste twee dagen na de bevalling al weer helemaal in haar skinny jeans. De paparazzi hebben de jacht op Sunday Rose (maar het kind is toch op een maandag geboren?) geopend, dat is niks om jaloers op te zijn, maar hoezeer ik Sunday haar rust gun, benieuwd ben ik wel naar de babe. Zeker nu Nicole in een interview verteld heeft dat ze op haar echtgenoot lijkt. Heeft het arme kind ook geblondeerde en platgestreken lokken dan, net als pappie Urban?

Meest gelezen

 

 

 

KATIE'S BOYFRIEND JEANS

Overigens, skinny jeans zijn echt zo vorig seizoen. Het mag allemaal weer slobberen – nogmaals hurrah! – al weet ik niet wat ik van Katie Holmes Cruise ’s variant op de nieuwe trend vind. Met stomme verbazing volg ik al ruim een week haar garderobe. Elke dag heeft ze dezelfde baggy boyfriend jeans aan, met omgevouwen opgerolde pijpen. Baggy boyfriend jeans, loves it. Oprollen kan ik me ook ergens nog wel voorstellen. Maar niet de tuck & roll die Katie doet, met als resultaat een onflatteuze wortelbroek waardoor haar benen ongeveer 30 centimeter kort lijken. Vreselijke eighties flashback! Roberto Jacketti & the Scooters! En stopten sommigen toen hun slobberjeans ook niet nog eens in hun sokken?

 

Wat wil Katie met deze look bereiken (en denk maar niet dat ik geloof dat ze lekker romantisch de broek van Tom uit de kast heeft getrokken – dat zou meer een capribroek bij haar zijn)? Ik vermoed dat ze het effect van The Boyfriend van Current/Elliott wil evenaren – maar dan zonder de uitgekiende proporties van deze nieuwste It-jeans (check ook even hun website voor te leuke prairiejurkjes ). Of is ze nu echt aan het single-white-femalen geslagen en heeft ze na de bob van Posh ook haar look gestolen (Posh liep weken geleden al in de slobberbroek van Becks rond – maar dan stylish)?

 

 

THE RACHEL ZOE PROJECT

Maakt niet uit, wat me echt zorgen baart is dat mijn grote liefde Gossip Girl alweer op z’n einde loopt. Nog maar twee afleveringen te gaan, de horror, de horror! Mijn verdriet is alleen – enigszins – te troosten met de realityshow van styliste der sterren, Rachel ‘Raisin Face’ Zoe. Kan iemand dat als-je-blieft aankopen? Ik heb net de eerste 21 minuten ervan gezien en ik geloof, schrik niet, dat ik haar leuk vind. Ze is hysterisch (in een tweedehandswinkel: ‘WHAAAAAAH! Old Givenchy!’), getrouwd met een homo (al weet ik niet of zij dat weten), is gezegend met twee kleurrijke assistenten (een bitch from hell en de obligate nicht) en strooit oneliners: ‘People collect art, people collect stamps. I collect clothes.’ En: ‘I shopped! It’s not like I committed a crime’, als haar man haar confronteert met een verontrustend telefoontje van American Express. Verder: veel kleren, veel drama, hele grote zonnebrillen en een celebje hier en daar. Smullen.

 

 

 

PS - Voor op ons verlanglijstje: Influence, het boek van onze goede vriendinnen de Olsens. Welke cover wil jij, die met M-K of Ashley? We kunnen nog even sparen, het komt in oktober uit.