Nieuws! Kate Moss gaat naakt voor Playboys verjaardag

Hè, hè. Na maanden van speculaties is het hoge woord eruit: Kate Moss staat inderdaad op de cover van Playboys speciale verjaardagseditie.

Was Kates haarstilist Oribe Canales eerder al te loslippig over de zeer geheime shoot (foutje, bedankt), nu doet kamp Playboy het grote nieuws dan officieel uit de doeken: Kate Moss is hun nieuwe covermodel. En niet zomaar één. De beroemde Britse viert daarmee de zestigste verjaardag van Playboy. En, ook niet te vergeten, haar veertigste. Jup, de immer strakke Kate tikt in januari de Big 4-0 aan. Je begrijpt: dit wordt een waar collector’s item.

Advertisement - Continue Reading Below

 

KATE: HET ICOON
Playboybaas Hugh Hefner jubelt aan de Los Angeles Times: ‘Kate is een internationale beroemdheid en icoon. Ze overschrijdt de grens tussen een seksueel beeld en mode. Ze is een logische keus voor ons.’

 

BESTE BUNNY
Playboys editorial director, Jimmy Jellinek, voegt daar nog aan toe: ‘Dit is een enorm wereldwijd merk. Je moet dan ook een wereldwijd icoon hebben om te vieren. Dat was de gedachte. Je hebt het over het gezicht van Burberry, het grootste supermodel van de wereld, die op de cover van Playboy staat. Ze is de perfecte partner voor ons om de komende zestig jaar te lanceren. Het begon met Marilyn Monroe op de cover van Playboy zestig jaar geleden, een icoon voor haar tijd, en nu hebben we Kate Moss!’

 

Wat we van de spannende shoot kunnen verwachten? Nou, Kate met de befaamde bunny ears én, jawel, handboeien... Kate Moss prijkt op de cover van het januari-nummer nummer en de foto's zijn door de befaamde Mert Alas en Marcus Piggott geschoten.