Tv-tip: Emmy Awards 2013

Je weekend puik afsluiten doe je met de Emmy Awards. Jurken! Gouden beeldjes! Celebs! Wie zei dat zondagavond très horrible was?

Meest gelezen

Laat het spektakel beginnen! Vanavond vindt in het Nokia Theatre in Los Angeles de uitreiking van de 65ste Primetime Emmy Awards plaats. Grappenmaker Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother) is gastheer en praat de show bij elkaar.

 
Zien: de mooiste Emmy-jurken aller tijden op een rij >

 
DE FAVORIETEN
Wie de prestigieuze tv-prijzen dit jaar mee naar huis nemen? Het zal ons benieuwen. De favorieten zijn onder andere de mini-serie American Horror Story: Asylum (17 nominaties), Game of Thrones (16) en de televisiefilmhit Behind the Candelabra (15). Acteurs en actrices als Damian Lewis (Homeland), Hugh Bonneville (Downton Abbey). Jon Hamm (Mad Men), Claire Danes (Homeland), Kerry Washington (Scandal) en Allison Williams (Girls) gaan de strijd met elkaar aan voor de gouden bokaal voor beste acteur of actrice in een televisieserie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Extra spannend: het Nederlandse The Voice is in the running voor vijf Emmy-beeldjes. Zal John de Mol er één van binnenslepen? We weten het zondagnacht. Jup, nácht. De Emmy Awards zijn van 02.00 uur tot 05.00 uur te volgen via HBO Nederland.

 

Toch liever wat vroeger onder de wol? Vanaf 24.00 uur kun je op E! Entertainment alvast meegenieten van alle celebs die op de rode loper aankomen. Een beter slaapmutsje is er niet.

Meest gelezen

 
Shock! De ergste modeblunders tijdens de Emmy Awards aller tijden >