Nieuws: Cate Blanchett verfilmt Het Diner, Prince George meest invloedrijk en meer

Heet nieuws! Actrice Cate Blanchett maakt het regiedebuut met de verfilming van een Nederlands boek, Prince George staat op nummer één en Gisele leerde Engels van een wel heel bijzonder persoon. Of eigenlijk meerdere personen. Lezen maar!

CATE BLANCHETT DOET HERMAN KOCH
Wow! Het meest vertaalde Nederlandse boek, Het Diner van Herman Koch, is – needless to say – een hit in het buitenland. En daarmee ook in celebville. Cate Blanchett blijkt zo onder de indruk te zijn dat ze besloten heeft regiedebuut te maken met de Engelstalige verfilming van het boek. Of Cate zelf een rol voor haar rekening neemt is nog onduidelijk. 'Maar dat zou ik haar wel met klem aanraden', zei Koch vandaag tegen Radio 1. De Nederlandse verfilming van Het Diner (met o.a. Daan Schuurmans, Kim van Kooten, Jacob Derwig en Thekla Reuten) is vanaf begin november in de Nederlandse bioscopen te zien.
            
BABY GEORGE
Dan even heel ander nieuws: hij is nog maar nét op deze aardbol en staat nu al op nummer 1 in het lijstje met meest invloedrijke personen in Londen. Dat kan er natuurlijk maar één zijn. Juist: Prince George Of Cambridge. Verder op het lijstje: Boris Johnson, Mayor of London, Mark Carney, Bank of England Governor, David Cameron, Prime Minister, maar ook Harry Styles en Cara Delevingne.
           
GISELE LOVES BOYZ II MEN
Tot slot een nieuwtje over het Braziliaanse model Gisele Bündchen. Ze verklapte vanochtend aan The Today Show hoe zij Engels heeft geleerd. ‘I learned how to speak English by listening to Boyz II Men and Mariah Carey,'  vertelt ze. 'It was 1994, I was 14.’ Awhh.
           
Meer nieuws: Beyoncé en Jay-Z zijn het rijkst >
      

Advertisement - Continue Reading Below