Robert Pattinsons nieuwe vlam

Robert Pattinson is gespot met een mystery woman, moeten we jullie tot onze spijt mededelen. Zou hij dan echt van de markt zijn?

Voor het eerst na zijn pijnlijke breuk met ex Kristen Stewart zijn er foto’s opgedoken waarin de Twilight-hunk weer eens in vrouwelijk gezelschap te zien is. Nadat ze samen een sportschool in Hollywood indoken werden de twee tijdens een innig afscheidsritueel vastgelegd op de foto.
 

Aan oefening heeft Rob de laatste tijd geen gebrek gehad >
 

UNDERCOVER LOVER
De mysterieuze brunette werd de afgelopen weken al vaker in het gezelschap van de 27-jarige acteur gespot. Voornamelijk in de desbetreffende sportschool waar Rob zijn lichaam klaarstoomt voor zijn nieuwe film Mission: Blacklist.  Dat Rob zijn handen niet van zijn nieuwe meisje af kan houden werd door meerdere bronnen bevestigd. Tijdens een feestje zaterdagavond in de Hills rukte de twee elkaars kleren net niet van het lijf, vermeldt een aanwezige bron aan gossipsite RadarOnline.  
 
 

Advertisement - Continue Reading Below

Zou zijn nieuwe vrienden een typisch gevalletje zijn van ‘ik ben verliefd geworden op mijn personal trainer’? Of zijn de twee in voor een serieuze relatie? We houden je op de hoogte!

 

Ook zo benieuwd naar Isabel Marant’s collectie voor H&M?>