Is ze wel echt zwanger?

.

Meest gelezen

Is Emily Blunt wel echt zwanger? Ik heb het me nu al een paar keer serieus afgevraagd en toen gisteren de eerste foto’s online verschenen van haar ‘baby bump’, hoopte ik vurig op uitsluitsel en een duidelijk bollend buikje.

 

Helaas is de ‘buik’ waar iedere headline over spreekt, bedekt onder vijftien lagen kleding – ze is in kostuum op de set van Into the Woods. Ik weet het dus nog niet zeker.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Waarom ik überhaupt twijfel aan de echtheid van haar zwangerschap? Ik heb geen enkele reden, ik ben alleen zo verpest door alle Hollywood-relaties, -fotomomentjes en -verhalen die we de afgelopen jaren kregen voorgeschoteld die achteraf totaal geënsceneerd bleken te zijn, dat ik bij het minste of geringste ga twijfelen.

 

Zelfs bij leuke mensen als Emily Blunt en John Krasinski.

 

De twijfel ontstond door de bewoording waarmee Emily’s zwangerschap een paar weken geleden door hun woordvoerder werd bevestigd:

Meest gelezen

 

‘Emily Blunt and husband John Krasinski are set to welcome a tiny bundle of joy in just a few months’ time, a rep for the actress confirms to Us Weekly.'

 

‘Slechts een paar maanden.’ Dat klinkt alsof ze op het punt van bevallen staat. Ja toch? Maar hoe kan het dan dat niemand dat eerder had gezien of gemerkt? Er ging zelfs geen vaag gerucht. En Emily wordt best eens gefotografeerd. Sterker nog, op een paparazzifoto van Emily eind juni was niet eens een heel klein buikje zichtbaar. En dat de woordvoerder het ook nog eens over het verwelkomen van een ‘tiny bundle of joy’ heeft en niet gewoon zegt ‘Emily is zwanger’, maakt het alleen nog maar meer verdacht.

 

Nogmaals, ik ben verpest. Ik zoek dingen die er niet zijn.

 

GEEN REDEN

Als ik eerlijk ben zie ik geen enkele reden waarom deze twee low key, redelijk normale sterren een zwangerschap zouden faken. En als ze al een surrogaat zouden gebruiken, wat kan natuurlijk, dan vermoed ik dat ze daar gewoon voor uit zouden komen. Ja toch?

 

Toch denk ik dat ik pas echt gerust ben zodra ik die duidelijk buik zie. Althans, dat hoop ik. Want het blijft Hollywood en in Hollywood is alles mogelijk. Zelfs een zwangerschap negen maanden lang faken. En dan heb ik het niet alleen over Katie Holmes of Beyoncé, want als we de samenzweringstheorieën moeten geloven, droeg zelfs Angelina Jolie tijdens de zwangerschap van haar tweeling negen maanden lang een (groot) kussen.

 

KALEY CUOCO

Over geënsceneerd gesproken, herinner je je de bizarre ‘relatie’ van Kaley Cuoco en Henry ‘Superman’ Cavil afgelopen zomer nog?

 

Het tv-meisje en de Brit werden in juli opeens, uit het niets, hand in hand gefotografeerd. Dat terwijl ze elkaar twee weken eerder nog niet eens kenden. Ze gingen samen boodschappen doen en hiken en Kaley kocht een week lang iedere dag een extra koffie bij Starbucks, speciaal voor de paparazzi, ehhh, Henry. Een week later was het uit.

 

Diezelfde Kaley is sinds deze week verloofd. Blijkbaar kwam ze in dezelfde week dat haar zogenaamde relatie met Superman op de klippen liep, een ander tegen, de ware. En met hem gaat ze nu trouwen

 

Vind je het gek dat ik geen enkel verhaal dat uit Hollywood komt nog helemaal vertrouw?