8 feiten over Robert Pattinsons nieuwe vlam

Vers van de pers: is Dylan Penn Robert Pattinsons nieuwe vriendin? Acht feiten op een rij. 

De roddelmolen draait overuren. De reden? Robert Pattinsons vurige liefdesleven. De knappe acteur wordt regelmatig met een vrouw gespot. En dat brengt de geruchtenstroom over vermeende liefdesaffaires natuurlijk flink op gang.
     

IN VUUR EN VLAM
De twee die momenteel het meest aan de acteur gelinkt worden zijn Dylan Penn (de dochter van ex-acteurskoppel Sean Penn en Robin Wright) en zijn personal trainer. En leek het er eerst heel sterk op dat hij vlinders kreeg van laatstgenoemde, lijkt het er nu wel héél sterk op dat Robert zijn cupidopijlen toch richt op Dylan Penn. De twee zouden al twee maanden aan het daten zijn en afgelopen week werd de 27-jarige acteur wederom gespot met de blondine en zag hun één-tweetje bij Viper Rooms, de beroemde club in Los Angeles, er wel héél gezellig uit.
     

Advertisement - Continue Reading Below

Meer liefdesnieuws: zijn Brad Pitt en Angelina Jolie stiekem getrouwd? >

    
ACHT FEITEN
Je begrijpt: dit wordt tot het gaatje uitgezocht. Staat Dylan op nummer één op Roberts hotlist? Het lijkt er wel op. Dus zet je schrap. Nu op een rij: acht feiten over Dylan ‘misschien-de-nieuwe-vlam-van-Robert’ Penn.

    
> Ze is model
> Haar tweede naam is Frances
> Dylans moeder (de 47-jarige actrice Robin Wright) is bevriend met Jennifer Aniston
> Haar vader (de 53-jarige acteur Sean Penn) is bevriend met Roberts ex Kristen Stewart (ai!)
> En was getrouwd met Madonna
> Dylans opa heeft de oude Amerikaanse hitserie Matlock geregisseerd
> Haar oom Michael heeft muziek gemaakt voor de hitserie Girls
> Hopper Jack Penn, Dylans broer, is vernoemd naar de acteurs Dennis Hopper en Jack Nicholson. Zijn vader was namelijk enorm fan van de film Easy Rider en daar speelden beide acteurs in

   
Zo, dat waren alle ins & outs. Nu rest enkel de vraag: is zij dan daadwerkelijk zijn vermeende nieuwe vriendin? En ja, dit verhaal krijgt nog een staartje…

    
Voor Dior Homme kust hij een blonde schone >