Donatella niet blij met Versace-film

In de categorie sappig: de trailer van de tv-film House of Versace (we kondigden hem al aan) is uit. Donatella herself is er not amused door. En daar kúnnen wij inkomen…

Meest gelezen

Wat wil het geval? Het verleden van Donatella Versace wordt door actrice Gina Gershon (applaus voor haar vertolking – maar then again: het moet een droom voor een actrice zijn om in de huid van een figuur als Dona te mogen kruipen) wel heel upclose and personal neergezet. Denk: een affaire hier, een snuifje wit poeder daar. Kortom: niet de beste promo voor je modehuis. En dan hebben we het nog niet eens over de moord op broer Gianni gehad, die naar verluidt in de film natuurlijk ook breed uitgemeten wordt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

'IT'S VERSACE LADIES'
De rolprent, gemaakt door het Amerikaanse netwerk Lifetime (goed voor meer smeuige guilty pleasures, we noemen een Anna Nicole, over het leven van wijlen Anna Nicole Smith), is gebaseerd op het boek House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder and Survival van Wall Street Journal-journalist Deborah Hall uit 2010. Een boek dat zonder toestemming van Versace uitkwam. En ook nu, na de release van de trailer, wil Huize Versace nog maar eens benadrukken ab-so-luut geen bijdrage te hebben geleverd noch zege te hebben gegeven.

Meest gelezen

 

Zien: de spring/summer 2014-collectie van Versace >

 

FICTIE?

‘Versace has neither authorised nor had any involvement whatsoever in the forthcoming TV movie about Mrs. Versace,’ luidt het statement dat een woordvoerder van het Italiaanse modehuis aan WWD gaf. ‘Since Versace did not authorise the book on which it is based, the movie should only be seen as a work of fiction.’ Kan wel zijn, maar wij kunnen niet wachten om het eindresultaat (met een knappe zak chips en goed gevuld glas wijn) te bekijken.

 

Aankomende zaterdag zal de film in Amerika worden uitgezonden en daarna ongetwijfeld snel de grote plas overgaan. Genoeg gepraat. Kijken, die trailer!

 

TRAILER HOUSE OF VERSACE