Scarlett Johansson is de heetste

Is het warm hierbinnen? Nope, het is gewoon Scarlett Johansson die van je beeldscherm afspat. Jawel: de rondborstige blondine is verkozen tot The Sexiest Woman Alive.

En da’s niet eens een primeur voor ScarJo. In 2006 werd de actrice ook door de Amerikaanse Esquire verkozen tot de heetste. Toch fijn om te weten dat je zeven jaar later nog steeds de hot list aanvoert, non?

 

SMOKIN’ SCARJO
De verloofde Scarlett was blijkbaar ook vereerd door haar kersverse titel en poseerde – uiteraard in minuscule outfits – gewillig voor de Esquire-camera’s. In het interview doet ze wel uit de doeken dat ook zij, ondanks haar killer looks, keihard moet werken voor haar rollen: ‘You know, I gotta hustle. I’m a 28-year-old woman in the movie business, right? Pretty soon the roles you’re offered all become mothers. Then they just sort of stop.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

Must-see! Scarlett Johansson speelt du moment naast Joseph Gordon-Levitt in de sexy hitfilm Don Jon >

 

Verder prijst ScarJo haar verloofde, de Franse journalist Romain Dauriac, nog even de hemel in (sorry, mannen) en verklaart ze dat ze het liefst met iemand is ‘die een beetje jaloers is’.  

 

Vorig jaar werd Mila Kunis door Esquire tot Sexiest Woman Alive gekroond. Ook Angelina Jolie, Rihanna, Kate Beckinsale en Jessica Biel stonden al eens bovenaan het lijstje.