Marc Jacobs weer single

Marc Jacobs heeft niet alleen afscheid genomen van Louis Vuitton maar ook van zijn (ex-)vriend Harry Louis. Arme Marc!

Het is nog geen week uit met zijn ene grote liefde Louis Vuitton of de volgende Louis break-up heeft zich alweer aangediend. Via een instagramfoto liet ex-pornoster en nu ex-vriend Harry Louis weten dat hij en Marc niet meer samen zijn. Ah gut. Onder de foto plaatste Louis het volgende onderschrift: ‘Ik wil graag als eerste met jullie het nieuws delen dat door de afstand en tijdgebrek Marc en ik niet bij elkaar kunnen zijn. Hij is zo’n mooi en geweldig persoon dat hij op z’n minst een vriend verdient die in ieder geval in één van de steden waar hij woont verblijft.’
 

Advertisement - Continue Reading Below

LOUIS & LOUIS LIEFDESVERDRIET
Het nieuws dat de twee uit elkaar gaan komt als een shock. Nog enkele dagen geleden plaatste Louis een foto waarin hij vol lof over Marcs laatste Louis Vuitton-show praat: ‘Marc, we houden van je! Ik om een andere reden, maar de wereld aanbidt je en is geïnspireerd door jouw talent en moed’. Niets is zo veranderlijk als het hart van een man, blijkt maar weer eens.

 
Laten we hopen dat de ontwerper zijn liefdesverdriet uit in een fabuleuze volgende collectie voor Marc Jacobs en niet bij de pakken neer gaat zitten.
 

Vroeger was alles beter; kijk terug naar de hoogtepunten van Marc Jacobs voor Louis Vuitton >