Fiets je rot met Hermès

Je zou er direct van op fietsvakantie willen: Hermès komt met twee gloednieuwe fietsen. De één voor een ontspannen ritje en de ander voor de sportieve types onder ons.

Modelabel Hermès en fietsen. Klinkt misschien als een gekke combinatie, maar het modebedrijf heeft er wel degelijk kaas van gegeten. Van die fietsen. In 2010 kwam ze voor het eerst met een heuse Hermès-fiets en dat is goed bevallen. Althans dat gokken we. Want het Franse luxury label komt met meer tweewielers.
             
LE FLÂNEUR
De namen van de twee nieuwe fietstelgen? Le Flâneur en Flâneur Sportif. De eerste speciaal voor ritjes door het park (of langs de grachten, op z’n chic), de tweede voor de fietsfanaten onder ons die een lang en sportief ritje niet schuwen. De fietsen zijn ontwikkeld in samenwerking met fietsfabrikant Time en bevatten hydraulische remmen en een body van koolstofvezel. Ook aan versnellingen is gedacht: de Flâneur heeft er acht en de Flâneur Sportif elf. En Hermès zou Hermès niet zijn als er niet bijzonder veel aandacht zou zijn besteed aan de looks dankzij details van, natürlich, leder.
              
Kost dat? Zo’n € 5066. Schijntje.
            
Fietskriebels gekregen? Ga toch fietsen >
               

Advertisement - Continue Reading Below