ELLE november: de must-see filmtrailers

De trailers van de nieuwste hitfilms, je ziet ze hier.

Meest gelezen

THE FAMILY (MALAVITA)
Maffiaverklikker Giovanni Manzoni (Robert de Niro) wordt elke drie maanden met zijn gezin verhuisd; ze weten zich steeds weer in de kijkerd te spelen met hun streken. Ten einde raad dumpt de CIA hen op het Franse platteland, in de hoop dat ze zich daar wel een keer gedragen. Niet dus. Het voorproefje belooft veel; net als de regisseur (Luc Besson) en de rest van de cast: Michelle Pfeiffer, Dianna Agron (Glee) en Tommy Lee Jones als de veelgeplaagde CIA-agent.  

Advertisement - Continue Reading Below

 

THANKS FOR SHARING
De film is een stuk serieuzer dan de eerste trailer die uitkwam (die handig Gwyneth Paltrow in sexy ondergoed exploiteert) suggereert. Het is een wat ongemakkelijke mix tussen komedie en drama, over de leden van een supportgroep voor seksverslaafden die elkaar helpen om weer een normaal leven op te bouwen. Met o.a. Mark Ruffalo, Tim Robbins, Josh Gad en Alecia Moore (oftewel Pink, in haar eerste filmrol). Inmiddels is er een tweede, serieuzere trailer gelanceerd, kijk en vergelijk.

Meest gelezen

 

Is Joseph Gordon-Levitt de nieuwe Ryan Gosling? Het zou zomaar kunnen >

 

RUNNER RUNNER
Justin Timberlake speelt een Princeton-student die zijn studie financiert met online-poker. Totdat hij alles verliest – een scam, weet hij – en gaat op zoek naar de dader (Ben Affleck) in Costa Rica. Maar dan raakt hij verzeild in nog meer gevaarlijke spelletjes. Vraagje: is Justin met z’n 32 jaar niet te oud om een student te spelen?